Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
24. 10. 2017,
15.41

Osveženo pred

6 let, 11 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Natisni članek

PR članek A1 Slovenija

Torek, 24. 10. 2017, 15.41

6 let, 11 mesecev

V poslu se vse začne s komunikacijo

Oglasno sporočilo

Uspešnost podjetnikov in majhnih podjetij je odvisna od odnosov s strankami, podizvajalci in dobavitelji. Za grajenje in vzdrževanje odnosov je nujno pravočasno in dobro opravljeno delo, pomagata pa tudi prijaznost in prilagodljivost. Vse to zahteva nenehno sprejemanje odločitev, kot sta usklajevanje cen in rokov ter skrb za ustrezno zalogo. Z drugimi besedami: potrebna je učinkovita komunikacija.

Optimalno je, da imate vso poslovno komunikacijo urejeno pri enem operaterju, na enem računu. Z združevanjem interneta, stacionarne in mobilne telefonije prihranite, hkrati pa imate vso potrebno podporo in svetovanje na enem mestu. Med ponudbami na trgu je odločitev za najboljšo preprosta: A1 celovita ponudba za podjetnike in majhna podjetja.

A1 | Foto:

A1 celovita ponudba vključuje zanesljiv internet, stacionarno telefonijo, neomejeno mobilno komunikacijo ter kar 40 GB prenosa podatkov v Sloveniji in državah EU/EAA. Vsebino ponudbe lahko brez naročnine delite tudi s svojim zaposlenim ali bližnjim. Za samo 34,48 evra na mesec brez DDV imate tako urejeno komunikacijo v pisarni in povsod, kjer poslujete.

Združite fiksne in mobilne storitve pri A1 ter izkoristite ugodnosti. Vse o ugodnostih si preberite tukaj, za posvet in naročilo pa pokličite na 040 40 40 40.

A1 | Foto:

Ne spreglejte