Ponedeljek,
24. 6. 2019,
18.01

Osveženo pred

4 leta, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,89

1

Natisni članek

Viber Hrvaška pevka Severina

Ponedeljek, 24. 6. 2019, 18.01

4 leta, 10 mesecev

Severina podira rekorde na aplikaciji Viber

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,89

1

Severina | Foto Ana Kovač

Foto: Ana Kovač

Mesec dni po predstavitvi prvega paketa Severinih nalepk na aplikaciji za sporočanje Viber ta podira vse rekorde. Uporabniki so si nalepke najbolj priljubljene hrvaške pevke prenesli več kot tristotisočkrat in tako postavili regionalni rekord v letošnjem letu. 

Severina
Trendi Severina: Postala sem zrela, a se ne staram #intervju #video

Pevka Severina Kojić je svoje nalepke prvič javnosti predstavila v skupaj s novim albumom sredi letošnjega maja. Med najbolj priljubljenimi nalepkami je "Nedostaješ mi" (pogrešam te, op. p.), saj so jo uporabniki spletne aplikacije delili več kot 130-tisočkrat, na drugo mesto se je zavihtela nalepka "Djevojka sa sela" (dekle s podeželja, op. p.) z več kot 120 tisoč delitvami, nedaleč za njo pa še "Laku noč" (Lahko noč, op. p.) z več kot 100 tisoč objavami. 

Ne ponuja samo nalepk

V aplikaciji Severina so tako poleg nalepk tudi ekskluzivne fotografije, videoposnetki in teksti. Najbolj strastni oboževalci pa lahko najdejo celo datume njenih koncertov kot tudi povabila k podpori različnim dobrodelnim organizacijam, ki so pevki pri srcu. 

Skupno so si tako uporabniki aplikacije njene nalepke med seboj delili več kot 1,65-milijonkrat. Severinina skupnost pa si je nabrala že več kot 173 tisoč članov. 

Severina | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Ko deliš ljubezen, jo dobiš nazaj

“Hvala, dragi moji! Zelo sem hvaležna za vso vašo naklonjenost in strast, ki mi jo kažete že vso kariero, predvsem pa sem navdušena, da ste že tolikokrat delili moje Viber nalepke v naši Viberjevi skupnosti. Ko deliš ljubezen – jo dobiš nazaj in preprosto obožujem dejstvo, da smo si tako blizu,” je Severina komentirala ta neverjeten uspeh.

Severina | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Odziv presegel vsa pričakovanja

“Glede na to, da je Severina v naši regiji ena od najbolj znanih zvezdnic, smo pričakovali, da bodo tako njene Viber nalepke kot tudi njena Viber skupnost dosegle velik uspeh pri naših uporabnikih, a njihov odziv je presegel vsa naša pričakovanja. Očitno je, da se je njen ekspresiven, dinamičen in privlačen nastop na Viberju razlegal naokoli in se dotaknil njenih številnih privržencev, kar je najboljši dokaz našega skupnega dosežka. Prepričani smo, da se bo to sodelovanje v prihodnosti še razširilo in okrepilo z uporabo vseh do uporabnika prijaznih in interaktivnih funkcij platforme Viber ter da bomo s tem zagotovili splošno zadovoljstvo Severine in njenih oboževalcev," je povedala Daniela Ivanova, direktorica za razvoj poslovanja pri Rakuten Viber za osrednjo in vzhodno Evropo.

Fotogalerija
1 / 3

Severinine nalepke bodo za brezplačen prenos na voljo še dva meseca, s prijatelji pa si bodo lahko uporabniki aplikacije nalepke izmenjavali tudi po koncu tega obdobja. 

Trendi Koncertni polomi se vrstijo, Severina se razhaja z najožjimi sodelavci