TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
20. 9. 2013,
10.23

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

znani Slovenci

Petek, 20. 9. 2013, 10.23

8 let

Jure Košir: Planet Siol.net zna potešiti mojo radovednost

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Po prejetju nagrade WEBSI, ki sodi med pomembnejše digitalne nagrade in potrjuje kakovost našega dela po mnenju stroke in obiskovalcev, smo znane Slovence povprašali, zakaj obiskujejo Planet Siol.net.

Vas zanima, kaj si znani Slovenci mislijo o Planet Siol.net?

Nives Orešnik, mis Slovenije 2012 "Planet Siol.net redno spremljam. Spremljala sem ga, še preden sem osvojila lepotni naziv mis Slovenije 2012. Na njem najdem veliko zanimivih stvari, najraje pa spremljam Trende in Sceno. Ne le zato, ker se tam pojavljam tudi sama, temveč tudi zato, ker uredništvo kakovostno spremlja modo in dom. To sta namreč moji priljubljeni rubriki.

Planet Siol.net ohranja zdravo mero med resnimi novicami in trači. Novice so kratke in berljive, poudarila bi tudi kakovostno spremljanje dogajanja v tujini.

Pred časom sem sodelovala z vami, ko sem bila obraz ene od oglaševalskih akcij. Takrat sem bila za kratek čas del vaše ekipe in spoznala, da Planet Siol.net ustvarjajo prijazni in simpatični ljudje."

Iris Mulej, manekenka "Spletno stran Planet Siol.net spremljam zaradi preglednosti. Novice z vseh področij najdem na hiter način. Vsebine so aktualne in skrbno narejene. Vedno ko pišete o meni, so novice napisane korektno. Sicer pa nisem 'komplikator'.

Čeprav imam malo prostega časa za pregled novic o sebi ali o področjih, ki me zanimajo, obiščem tudi Planet Siol.net. Rada pregledam novice o modi, lepoti in svojih prijateljih, ne izpustim pa niti političnih in gospodarskih tem. Pogosto si novice preberem na podlagi posredovane povezave s strani prijateljev. Običajno pregledam izpostavljene novice."

Manca Špik, pevka "Na Planet Siol.net spremljam različne rubrike. Ste medij s kakovostno in aktualno vsebino. Najpogosteje spremljam zavihek Scena in glasbene novice, torej rubrike, ki se navezujejo na moje delo. Vedno smo dobro sodelovali. Vaši članki so vsebinsko bogati in zanimivi. Planet Siol.net je daleč od tega, da bi ga lahko imenovala poceni medij.

Stran je pregledna, zato hitro najdem informacije. Opozorila bi tudi na dobre fotografije, saj sem estetski človek, ki opazi tudi takšne stvari. Če strnem, lahko rečem le: vse 'the best'!"

Jure Košir, nekdanji alpski smučar ''Seveda poznam Planet Siol.net. Največkrat obiščem športne strani, ne uide pa mi niti naslovna stran. Vsak dan najdem kakovostno stvar. Vsebina je objektivno prikazana. Menim pa, da je treba najti način, kako se izogniti žaljivim komentarjem bralcem. Anonimneži stresajo frustracije in komentirajo vse mogoče. Če bi avtor zapisa na forumu imel objavljena še ime in priimek, bi bila raven zapisov v komentarjih veliko višja. To je težava vseh internetnih ponudnikov, zlasti pa slovenskih strani, ki se srečujejo z obilico primitivizma. Ko brskam po internetu, iščem predvsem informacije. In Planet Siol.net zna potešiti mojo radovednost. Tiskanih medijev pri meni ni več. Časopisa ne berem. Nisem proti tisku, a v to me je preprosto prisililo življenje.''

Sašo Bertoncelj, telovadec ''Planet Siol.net rad pregledujem. Športne novice preletim podrobneje, pregledam tudi najbolj pomembne splošne novice. V primerjavi z drugimi mediji ni preveč tračev, kar mi ustreza, saj imam raje gole novice. V primerjavi z drugimi stranmi bi poudaril tudi ažurnost. Že nekaj let imam Sportal med osrednjimi zaznamki, pregledam tudi dnevne klasične novice.

Planet Siol.net sem spoznal še v času, ko sem bil naročnik storitev Siola in sem uporabljal poštni predal. Novice najraje prebiram zjutraj ob kavi, zvečer med gledanjem filma oziroma med prostim časom, ko imam v naročju računalnik. Planet Siol.net pregledujem večkrat na dan, zlasti če spremljam aktualne dogodke. Čestitke in le tako naprej.''

Saša Lendero Medij Planet Siol.net je eden tistih, ki jih pogledam vsak dan. Izpostavila bi preglednost in ažurnost, pri rubriki, namenjeni glasbi, pa ta najde svoj prostor tudi brez rumeno obarvanih zgodb. Lepo je videti, da je izdelek sam po sebi dovolj kakovosten za predstavitev in izpostavitev.

Ne spreglejte