SiolNET. Digisvet Novice
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Mobitel Ena: preprosto in v mislih z upokojenci

1

termometer

Nov mobilni telefon Mobitel Ena bo zagotovo najbolj razveselil starejše uporabnike in vse tiste, ki od mobilnega telefona pričakujejo samo govorno komunikacijo in kratka sporočila (SMS).

Veliko starejših uporabnikov nima želje uporabljati vseh naprednih funkcij mobilnih telefonov, ki so zdaj dostopne tudi v najnižjem cenovnem razredu. Od mobilnih telefonov pričakujejo učinkovito in preprosto govorno komunikacijo, ob tem pa so zelo veseli vsega, kar jim poenostavi uporabo: velikih tipk, preprostih izbirnikov, dobre berljivosti s primerno velikostjo zapisa na zaslonu in zmogljive baterije.

Vse to jim bo zagotovil novinec v Mobitelovi ponudbi subvencioniranih mobilnih telefonov – Mobitel Ena. Na voljo je že za 5 evrov ob vezavi za 12 mesecev, tako v okviru splošne naročniško-prodajne akcije kot tudi v okviru naročniškega paketa Penzion Plus, ki je oblikovan posebej za starejše od 60 let in upokojence.

Za še lažje komuniciranje omogoča Mobitel Ena tudi prostoročno telefoniranje prek vgrajenega zvočnika, uporabiti pa ga je mogoče tudi kot svetilko ali budilko. Posebnost Mobitela Ena je rdeča tipka za klic v sili (SOS), ki uporabniku omogoči takojšen klic na predhodno izbrano klicno številko – nekoga, ki bo lahko v primeru potrebe najhitreje in najbolje pomagal. Ne nazadnje je to zelo dobrodošla funkcija tudi za vse mlajše družinske člane, ki tako lahko zanesljivo vedo, da bo ob nenadnem dogodku klic na pomoč dobesedno le eno tipko stran.

Več informacij o telefonu Mobitel Ena in vsej Mobitelovi ponudbi je objavljenih na spletnih straneh www.mobitel.si in tehnik.mobitel.si, v Mobitelovih centrih in v Centru za pomoč naročnikom na brezplačni številki 041 700 700.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin