Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
17. 11. 2021,
7.00

Osveženo pred

2 leti, 5 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

maščobne obloge hujšanje dieta PR članek

Sreda, 17. 11. 2021, 7.00

2 leti, 5 mesecev

Ste obsojeni na debelost? Ne, če ...

Oglasno sporočilo

... se nehate mučiti z dietami in telovadbo. To nima smisla. V nekem trenutku boste imeli dovolj razmišljanja o vsaki drobtini in prisile v sklece. Pa vendar lahko v 21 dneh izgubite 16 kilogramov.

slim_01 | Foto:

KAKO TO DOSEČI?

Nehajte razmišljati o gibanju in štetju kalorij. To je preteklost. Zdaj lahko z avtoketogeno formulo preprosto kurite maščobe, ne da bi utrudili sebe in svoje telo. Kot ve vsak prehranski strokovnjak in trener, je demotivacija najslabša, zato tudi oni uporabljajo to formulo.

NA ČEM TEMELJI?

Delovanje temelji na shemi, podobni ketogenski dieti. Torej hitro izgorevanje maščob in pretvorba v energijo. Uporabniki te formule zato trdijo, da lahko premika gore. Razlika? Ostanejo vam ogljikovi hidrati: kruh, testenine, riž, pica in celo piškoti.

slim_02 | Foto:

EKSPRESNO HUJŠANJE

Avtoketogena formula deluje radikalno. Že ob prvi uporabi pride do maščobe, tudi globoko skrite. Vsako celico udari kot kladivo. Razdeli jo na energijske atome. Proces hujšanja je tako hiter, da je po 21 dneh 16 kilogramov manj. Rekorderji so v 42 dneh izgubili celo 35 kilogramov.

slim_03 | Foto:

ZA KOGA JE?

Formula je za vse, ki so siti svoje postave. Ni pomembno, ali je to posledica pomanjkanja gibanja, bolezni ali zdravil. Odvečna maščoba, težko dihanje, težave s sklepi, vse večja oblačila. Zakaj je to potrebno? Spremenite to v veselje vitkega, postavnega telesa.

slim_04 | Foto:

KAKO UPORABITI FORMULO?

Preprosto, saj ste upravičeni do sofinanciranja. Kliknite na spodnjo povezavo:

Prejmite sofinanciranje in v 21 dneh brez napora shujšajte 16 kilogramov. >>

 Naročnik oglasnega sporočila je Benefit Pte. Ltd.

Ne spreglejte