SiolNET. Trendi Zdravje
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Recept za dobro počutje

Oglasno sporočilo

Zdravje je tam, kjer so ljudje aktivni, imajo radi sebe in druge, se družijo, delajo in igrajo. Raziskave vedno znova potrjujejo, da je redno gibanje tisti pravi ključ do številnih pozitivnih učinkov na naše telesno in duševno zdravje.

Poleti imamo zaradi lepega vremena in malce bolj umirjenega ritma več možnosti za različne športne aktivnosti. Izbirate lahko med klasičnim tekom, plavanjem in rolanjem ali pa preizkusite bolj moderne različice športa, recimo jutranje supanje po mirnem morju. Dobra ideja, kajne?

Lahko in udobno

Izberite lahkotna oblačila iz naravnih materialov. Poletna vročina in prekomerno potenje v času športne dejavnosti sta namreč posebno neprijetna za ženske intimne predele, ki potrebujejo skrbno nego, s katero se boste izognile nevšečnostim. Ženske intimno nego po pomembnosti uvrščajo na drugo mesto (62%), takoj za tuširanjem. Kar 94% Slovenk pa redno skrbi za intimno nego in se izogiba neprimernim izdelkom, ki lahko porušijo pH ravnovesje tega občutljivega predela, so povedali rezultati nedavne raziskave, ki jo je za Chilly izvedla Mediana. Chilly

Izberite pravo milo

Pri vsakdanji intimni negi uporabljajte klinično testirana mila. Priporočamo izdelke Chilly, ki so ustvarjeni posebej zanjo in za njene potrebe po brezskrbni svežini. Med ženskami vseh generacij so postali prva izbira, priporoča jih tudi Združenje ginekologov in porodničarjev Slovenije.

Izbirate lahko med tremi različnimi intimnimi mili, vsak s svojimi specifičnimi naravnimi sestavinami in vsak s svojo posebnostjo, ki deluje točno tako, kot si želi vsaka ženska. So nežna, sveža in diskretna.

Uživajte v poletnih aktivnostih in pravih razvajanjih, ki jih ponujajo visoke temperature. Naj vas spremlja tudi prijetna brezskrbnost!

Chilly podarja vikend paket v magični Sončni hiši

Nagradna igra je končana. Nagrajenci so:

#Glavna nagrada: 

Lara Perušek

#Paket izdelkov Chilly:

Tina Sluga

Sandra Šparaš

Vida Kastelic

Teja Rot

Romana Jankovič

Saša Radelj

Zala Županič

Marinka Bruner

Špelca Bevc

Stanka Vinšek

Nagradni sklad:

- glavna nagrada: vikend paket Sončni oddih za dve osebi v intimni in magični Sončni hiši, kjer bodo poskrbeli za intimen oddih v vrvežu vsakdana,

- 10-krat paket izdelkov Chilly.

Sončna hiša Sončna hiša skriva pet prostornih in lično opremljenih luksuznih sob, v lepi podeželski vili, v osrčju pristnega naravnega bogastva Prlekije. Sončna hiša skriva pet prostornih in lično opremljenih luksuznih sob, v lepi podeželski vili, v osrčju pristnega naravnega bogastva Prlekije. Takoj, ko boste od prihodu vedoželjno odprli vhodna vrata, vas bo pričakalo prijazno osebje in vas povabilo v hišo.

Po dolgi vožnji se bo vsekakor prilegla dišeča skodelica kave, topel aromatični čaj, kozarec lokalnega vina ali okusni domači sok. Medtem ko se boste privajali na idejo o prijetnem razvajanju, vam bodo na kratko predstavili vse posebnosti hiše, predstavili sproščujoča razvajanja, ki jih ponuja njihov wellness, namignili na skrivnosti vašega izbranega paketa, prisluhnili vašim pričakovanjem in željam ter izdali vse zanimive kotičke, ki jih skrivata hiša in okolica.

Paket Sončni oddih zajema:

- 2-krat nočitev z zajtrkom v sobi po izbiri za dve osebi,
- 2-krat zdrav, domač energijski zajtrk,
- sveže sadje v sobi,
- neomejena uporaba wellnessa in masažnega bazena s kozarcem penine,
- izposoja koles,
- steklenica penine za dobrodošlico.

Naročnik oglasnega sporočila je Bolton Adriatic d. o. o. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin