SiolNET. Trendi Zdravje
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Oddih za vitalne in vedoželjne

0

termometer

Spadate med tiste, ki jih vedoželjnost in nemirna kri vedno znova žene stran od zapečka?

Tudi vi v življenju raje nabirate nepozabna doživetja, izkušnje in modrost, ki vam ostanejo za vedno, kot pa stvari, ki hitro minejo? Potem ne smete zamuditi edinstvene izkušnje, ki so jo pripravili v Termah Šmarješke Toplice.

Januarja in februarja za svoje zveste goste organizirajo šmarješke tedne zvestobe – enotedenske programe, polne nepozabnih dogodivščin. Nanje pa povabijo tudi vse tiste, ki radi izstopijo iz enoličnega vsakdana in spoznavajo okolico na drugačen način.

Spoznajte Dolenjsko in Posavje prek delavnic, izletov in pustolovskih doživetij

Teden dni oddiha v Termah Šmarješke Toplice namreč ponuja vrsto izletov in doživetij, kjer gostje okusijo in doživijo Dolenjsko in Posavje na drugačen način.

Kot grofje, kot splavarji, kot čebelarji, slikarji, zeliščarji, vinogradniki in celo kot … no, vsega ne izdamo. Dogodivščin je na pretek, vse pa imajo namen bogatiti modrost, bistriti možgane in okušati darove okolice Šmarjeških Toplic z vsemi čutili.

Zimsko kopanje v zdravilni vodi

Ste se že kdaj sredi zime kopali v popolnoma naravnem termalnem izviru, ki ima po pripovedih domačinov nenavadno zdravilno moč? Ste že pokusili čokoladno vino? Radi pojete ali plešete? Vas zanima, kakšno vinsko letino in kako okusne domače dobrote so letos ustvarili dolenjski gospodarji? Pridite in se pridružite veselim radovednežem v Termah Šmarješke Toplice!

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin