SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
0,04

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Že v videoteki DKino!

Instant družina (Instant Family)

0,04

termometer

Instant družina
Instant Family © 2018 Paramount Pictures. All Rights Reserved.

Mark Wahlberg in Rose Byrne v hvaljeni družinski komediji o zakoncih, ki posvojita tri otroke. Jim bo uspelo preseči začetne težave in zaživeti kot družina?

ZDA │ 2018 │ 117 min. │ Komedija

R: Sean Anders│ I: Mark Wahlberg, Rose Byrne, Octavia Spencer, Isabela Moner

IMDb: 7,4/10 │ Rotten Tomatoes: 82 % │ Uporabniki Googla: 95 %

Ko Peta in Ellie med prenovo velike hiše prijatelj zbode, čemu toliko prostora, saj ne bosta imela otrok, zakonca začneta razmišljati o možnosti rejniške posvojitve.

TV-priporočila: Glasbeni filmi Trendi Glasbeni filmi, ki si zaslužijo 12 evrovizijskih točk

Odločita se za posvojitev uporniške najstnice, ko ugotovita, da ima dekle mlajšega brata in sestro, pa posvojita tudi njiju. Peta in Ellie se morata prek noči znajti s tremi otroki in premagati vse izzive instantnega starševstva.

1 / 10
2 / 10
3 / 10
4 / 10
5 / 10
6 / 10
7 / 10
8 / 10
9 / 10
10 / 10

"Ta film, ki v popolnosti vzbuja dobre občutke, nima na pravem mestu samo svojega srca, ampak tudi svoje možgane. In smešen je." Mara Reinstein, Us Weekly

DKino superkategorija Športne zgodbe Trendi Nepozabne športne zgodbe v videoteki DKino

"Film je prijeten, duhovit in – nepresenetljivo, glede na njegov izvor – ima vsaj osnovni občutek za življenje, kot ga živimo, polno bolečine in presenečenj." Jon Frosch, Hollywood Reporter

Napovednik filma Instant družina:

Zanimivosti:

  • Režiser in soscenarist Instant družine Sean Anders je navdih črpal iz svojega lastnega življenja, saj sta z ženo posvojila tri latinskoameriške otroke, katerih biološka mati je bila odvisnica od drog.

    "Izkušnja s privajanjem otrok na skupno življenje je bila naporna, nerodna, razburjajoča, neprijetna in frustrirajoča, a vse to je v redu," je režiserjevo sporočilo, ki ga želi deliti s svetom.
  • Instant družina Režiser Sean Anders in igralec Mark Wahlberg sta pred tem filmom sodelovala pri komedijah Očka proti fotru (2015) in Očka proti fotru 2 (2017).
  • Mark Wahlberg in Isabela Moner – ta igra v filmu najstarejšo posvojenko Lizzy – sta bila soigralca že v akcijskem ZF-spektaklu Transformerji: Zadnji vitez (2017).
  • John McConnell in Maureen Brennan, ki upodabljata zakonca Muskie, sta poročena tudi v resničnem življenju.
Maj na HBO Trendi Maj na HBO: veliki finale Igre prestolov, seveda, a še veliko več

 V videoteki DKino si oglejte tudi:

Zdaj ali nikoli Trendi Zdaj ali nikoli (Second Act) Večerna šola Trendi Večerna šola (Night School) Deček, ki postane kralj Trendi Deček, ki postane kralj (The Kid Who Would Be King)

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin