SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
0,04

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Že v videoteki DKino!

Večerna šola (Night School)

0,04

termometer

Večerna šola | Night School © 2018 Universal Pictures. All Rights Reserved. | Foto:
Night School © 2018 Universal Pictures. All Rights Reserved.

Nesojeni voditelj letošnjih Oskarjev Kevin Hart je glavni zvezdnik, scenarist in producent komedije o skupini nekdanjih faliranih dijakov, ki se vpišejo v večerno šolo v upanju, da bodo opravili nujno potreben preizkus splošne izobrazbe.

ZDA │ 2018 │ 106 min. │ Komedija

R: Malcolm D. Lee │ I: Kevin Hart, Tiffany Haddish, Keith David, Rob Riggle

Ocena IMDb: 5,6/10 │ Rotten Tomatoes: 28 % │ Uporabniki Googla: 89 %

Uspešen prodajalec gospodinjskih aparatov Teddy Walker se po nesrečnem spletu okoliščin znajde na cesti. Ker zaradi težav pri učenju srednje šole ni končal in ker za obljubljeno novo službo potrebuje zaključni izpit, hkrati pa noče izgubiti svojega dekleta, požre svoj ponos in se vpiše v večerno šolo.

oskarji, kipec Trendi Oskarji prvič po 30 letih brez voditelja? #video

Predavanja potekajo v njegovi nekdanji srednji šoli. Tam je skupaj z drugimi "faliranci" prepuščen na milost in nemilost učiteljice z nekonvencionalnimi metodami poučevanja, hkrati pa se mora soočiti še z nekdanjim sošolcem in zdajšnjim ravnateljem, ki se mu je nekoč posmehoval.

1 / 7
2 / 7
3 / 7
4 / 7
5 / 7
6 / 7
7 / 7

"Večerna šola ima vse značilnost običajnega filma Kevina Harta, toda njegova blagovna znamka pretiravajočega in samopodcenjujočega humorja je v vrhunski kondiciji." Andrea Thompson, Chicago Reader

Neromantični filmi Trendi S temi filmi boste pozdravili romantičnega mačka

"V filmu je veliko mladostnih neumnosti, ki se jih Večerna šola počuti dolžna izvesti. Toda za njimi je veliko dobrih namenov in dovolj velikih smešnih trenutkov, zaradi katerih ji na koncu to želimo odpustiti." Emily Yoshida, New York Magazine/Vulture

Napovednik filma Večerna šola:

Zanimivosti:

  • Večerna šola je prvi celovečerec, pri katerem se je zvezdniški komik in igralec Kevin Hart preizkusil kot soscenarist in soproducent.
  • Večerna šola | Foto: Hart je pri produkciji znova združil moči s producentom Willom Packerjem, s katerim je sodeloval že pri komedijah Razmišljaj kot moški (2012), Razmišljaj kot moški 2 (2014) in Svaka pod krinko 2 (2016). (Vse tri njune filme si lahko ogledate v videoteki DKino.)
  • Film so poslali v kina pod psevdonimom Krščanski piščanci (Christian Chickens).
  • Geometrijski problem, ki ga Teddy razreši na tabli, je pravzaprav zelo osnovni pravokotni trikotnik, s katerim preprosto dokažemo Pitagorov izrek.
Februar na Viasat Explore Trendi Boleče smešno tekmovanje komikov

V videoteki DKino si oglejte tudi:

Ne z mojo hčerko Trendi Ne z mojo hčerko (Blockers) Johnny English spet v akciji Trendi Johnny English spet v akciji (Johnny English Strikes Again) Vohun, ki me je nategnil Trendi Vohun, ki me je nategnil (The Spy Who Dumped Me)

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin