Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
16. 11. 2014,
17.57

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

top 10

Nedelja, 16. 11. 2014, 17.57

8 let

Top 10 nepričakovanih zvezdniških prijateljstev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Slaba plat slave je zagotovo težje sklepanje pravih in iskrenih prijateljstev. A tudi med slavnimi se je stkalo nekaj takšnih, ki jih nikoli ne bi pričakovali.

Med zvezdniškimi prijateljstvi je veliko takšnih, ki se nam zdijo popolnoma samoumevna. Vemo, da sta Rihanna in Katy Perry sorodni duši, ki na rdečih preprogah pogosto uskladita celo svoji opravi, prav tako nas ne preseneti, da Taylor Swift že mesece prepričuje najboljšo prijateljico Seleno Gomez, naj se preseli k njej v New York.

A obstajajo tudi pari, za katere nikoli ne bi pričakovali, da se bodo ujeli. Med njimi na prvi pogled ne bi našli nobene skupne točke, vseeno pa so postali dobri, če ne celo najboljši prijatelji. Poglejmo nekaj nepričakovanih prijateljstev, za katera morda sploh ne veste, da obstajajo.

Snoop Dogg in David Beckham

Ko se je nogometni zvezdnik preselil čez lužo in začel igrati za Los Angeles Galaxy, se je spoprijateljil tudi z rapersko legendo Snoop Doggom. Nenavadno poznanstvo je preraslo v tesno prijateljstvo, Beckham se je tudi pojavil v Snoopovem resničnostnem šovu, raper pa naj bi svoje pesmi v prvo poslušanje vedno dal prav Davidu.

Jim Parsons in Rihanna

Barbadoška pevka in zvezdnik serije Veliki pokovci sta se spoznala med snemanjem Disneyjevega animiranega filma, kjer sta ugotovila, da imata marsikaj skupnega.

Britney Spears in Mel Gibson

Ko je Britney leta 2008 doživela manjši živčni zlom, ji je ob strani stal prav Mel Gibson. Zvezdnik ji je celo ponudil uporabo svojega posestva v Kostariki, kjer bi lahko ubežala medijskemu pompu in se posvetila rehabilitaciji.

Meryl Streep in Hillary Clinton

Najboljši prijateljici Meryl Streep in Hillary Clinton sta znani tudi po tem, da skoraj ob vsaki priložnosti posnameta skupni selfie.

John McCain in Snooki

Nekdanjega ameriškega republikanskega senatorja Johna McCaina in Snooki druži več, kot bi rekli na prvi pogled. Miniaturna zvezdnica resničnostnega šova je politika prepričala kot nasprotnica Obame, nenavadna prijatelja pa svoj odnos rada pokažeta tudi na Twitterju, kjer si vsake toliko namenita kakšen kompliment in lepe želje.

Joan Collins in Cara Delevingne

Verjeli ali ne, hollywoodska legenda je pravzaprav Carina botra in velika zaveznica.

Reese Witherspoon in Mindy Kaling

Mindy Kaling in Reese Witherspoon sta po poslovnem sodelovanju postali pravi prijateljici, paparaci pa jima pogosto sledijo, ko se skoraj vsak teden dobita na kosilu.

Leah Remini in Jennifer Lopez

Newyorčanki sta prijateljici že več let, njune skupne trenutke pa lahko pogosto vidimo v zabavnih videih, ki jih objavljata na Instagramu.

Zach Braff in Harry Styles

Zach Braff je velik oboževalec zasedbe One Direction, z lomilcem najstniških src Harryjem pa sta stkala prav posebno prijateljstvo.

50 Cent in Bette Midler

Gangsterski raper ter zvezda odra in televizije sta se spoznala na dobrodelnem projektu v New Yorku. Od takrat ju družijo prav takšni, dobrodelni projekti, postala pa sta tudi velika zaupnika.

Ne spreglejte