Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
27. 12. 2013,
11.34

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

zvezdniki

Petek, 27. 12. 2013, 11.34

7 let, 12 mesecev

Zvezdniški škandali 2013

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Zvezdniki ne bi bili zvezdniki, če ne bi med letom poskrbeli za kakšen sočen škandal, ki jih vsaj za hip spet naredi podobne navadnim smrtnikom. Izbrali smo deset tistih, ki še vedno odmevajo.

1. Simon Cowell pričakuje prvega otroka s prijateljevo ženo Simon Cowell, ki smo ga do zdaj poznali le po zlobnem jeziku v žiriji oddaj American Idol in X Factor, je že večkrat izjavil, da očetovstvo nikakor ni zanj, se je več kot očitno zarekel. Srečnica, ki ji je uspelo zanositi z njim, je njegova prijateljica Lauren Silverman, takrat še poročena z nepremičninskim mogotcem Andrewom Silvermanom. Simon je Lauren seveda le tolažil v težkih trenutkih, a dejstvo je, da takrat še ni bila uradno ločena in da se njegov (zdaj že nekdanji) prijatelj niti malo ne strinja s tovrstno tolažbo, saj jo na sodišču označuje za prešuštvo. Kakorkoli, otrok je na poti.

2. Jezno in ne čisto trezno Reese Witherspoon so aretirali Aprila so policisti v ameriški zvezni državi Atlanta zaradi nepravilne vožnje zaustavili avto, ki ga je vozil Jim Toth, bolj znan kot mož Reese Witherspoon. Ko so hoteli z njim opraviti test alkoholiziranosti, se je Reese, sicer sladki kot bombonček, popolnoma zmešalo in začela je vpiti na policista, ali ve, kdo je ona. Kljub njenemu besu jo je policist miroljubno poprosil, naj se usede nazaj v avto, in jo, ker tega nikakor ni hotela, aretiral. Seveda se je Reese pozneje skesano opravičila za svoj izpad in pohvalila delo policistov.

3. Beyonce je pri petju himne samo odpirala usta Ko je Beyonce priznala, da je januarja na prisegi ameriškega predsednika Baracka Obame samo odpirala usta ob posnetku, namesto da bi himno odpela v živo, se je vnela velika polemika, zakaj ji je bilo tega treba. Priznala je, da ni imela dovolj časa, da bi se uglasila in vadila z orkestrom, zato bi šlo lahko kaj narobe, tega pa si ni želela.

4. Nigella Lawson je kadila marihuano in vlekla kokain Slavna kuharica je oboje priznala na zaslišanju pred sodiščem, vendar je poudarila, da je bila le priložnostna uporabnica, nikoli pa ne odvisnica in nikoli si droge ni kupovala sama. Zraven je še dodala, da je droge uporabljala zato, ker je bil zakon z gospodom Saatchijem na trenutke popolnoma nevzdržen. Glede na fotografije, na katerih ji gospod Saatchi poskuša zaviti vrat, ji čisto verjamemo.

5. Drzna Miley Cyrus na MTV Video Music Awards Ko se je Miley Cyrus skoraj gola oziroma v modrčku in hlačkah pojavila na odru MTV VMA, pri tem molela jezik iz ust, se obsceno dotikala same sebe s penastim palcem in se z zadnjico drgnila ob mednožje Robina Thickeja, smo se z gotovostjo zavedli dejstva, da ni več Disneyjeva princeska, ampak ena najbolj kontroverznih deklet na sceni.

6. Justin Bieber vse leto Pa poglejmo: letos se je Justinu v newyorški restavraciji uspelo polulati v vedro za pomivanje tal in vmes prekleti nekdanjega predsednika Billa Clintona; bil je na Nizozemskem, kjer mu je uspelo natrositi nekaj neumnosti o Anni Frank, kot je, da bi bila gotovo njegova oboževalka; v nočne klube je poskušal pretihotapiti mladoletne spremljevalce, pa mu ni uspelo; v Braziliji je obiskal bordel, v katerem ga je njegova nočna spremljevalka fotografirala med spanjem in nato fotografijo objavila na spletu, pa še in še ... Skratka, Justin premore cel zborček majhnih, a sočnih škandalov.

7. Homofobični izpad Aleca Baldwina Razburjenega Aleca so med homofobičnim verbalnim napadom na paparaca posneli fotografi in posnetek je zaokrožil po svetu. To nikakor ni bilo všeč televizijski mreži, pri kateri je bil zaposlen, zato ga je najprej začasno suspendirala, nato pa so Alec in vodje mreže kljub njegovemu opravičilu skupaj ugotovili, da je bolje, da sodelovanje prekinejo. To ni prvi Alecov izpad jeze, ki je zašel v javnost, morda pa bo zadnji, Alec pa se je zagovarjal, da je branil ženo in novorojenega otroka pred vsiljivimi paparaci.

8. Denise Richardson je postala mačeha dvojčkov nekdanjega moža To morda niti ni tako škandalozno, zato pa je toliko bolj škandalozen način, kako je Denise postala mačeha dveh sinov nekdanjega moža Charlieja Sheena in njegove (prav tako) nekdanje žene Brooke Muller. Brooke je morala na svoje 22. odvajanje zaradi odvajanja od metamfetaminov, zato je socialna služba dvojčka uradno zaupala v varstvo Denise, ki je z veseljem vzela otroka, a je odklonila 50 tisoč dolarjev preživnine mesečno zanju. Brooke je zdaj že končala zdravljenje in zahteva otroka ter preživnino nazaj, vendar sodišče še okleva, saj se je Denise pred kratkim pritožila nad vedenjem dvojčkov, odkar imata spet stike z mamo.

9. Priznanje Lancea Armstronga Nekdanji kolesar in idol številnih ljudi se je januarja v oddaji Oprah Winfrey zlomil in v solzah priznal, da je jemal prepovedana poživila, medtem ko je tekmoval na Tour de Francu, in da je tako osvojil vseh sedem zmag. Ni šlo toliko za razkritje kot končno priznanje nečesa, kar je pravzaprav vedel že ves svet.

10. Dvojna mastektomija Angeline Jolie Vsekakor ne gre za škandal, zagotovo pa za dejanje, ki je odmevalo. Igralka in mati šestih otrok Angelina Jolie se je po odkritju, da ima več kot 85 odstotkov možnosti, da zboli za rakom dojk, tako kot njena mati, odločila, da si bo dojki preventivno odstranila. Kot je pojasnila v ganljivi izjavi za javnost, si ne želi, da bi njeni otroci živeli v strahu, da jo bodo izgubili. Poleg podpore družine je prejela tudi veliko javne spodbude.

Ne spreglejte