Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
21. 10. 2015,
9.29

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

zvezdniki zobje zobna ščetka Curaprox advertorial

Sreda, 21. 10. 2015, 9.29

2 meseca, 1 teden

Zvezdniki s posebno lepotno napako

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Prav nepopolnost jim daje poseben šarm. To so zvezdniki, ki nas očarajo s svojim nasmehom.

Niso dovolili, da bi jim majhne lepotne napake prišle do živega. Poiskali smo zvezdnike, ki niso klonili pred strogimi lepotnimi ideali in so na sebi pustili tisto majhno lepotno "nepopolnost", ki jih naredi še bolj posebne.

Hollywood je pravi raj popolnih nasmehov. To je ideal, ki številne nadobudne zvezdnike pahne v zahtevne posege, ki imajo en sam cilj: doseči nasmeh za milijon dolarjev.

V resnici pa ima popolnost lahko tudi tisoč obrazov. To dokazujejo tisti, ki so se uprli splošnim lepotnim standardom in dovolili, da je njihov nasmeh ostal naraven. Predstavljamo sproščene, vendar neverjetno privlačne zvezdnike, ki so znani tudi po svojem drugačnem nasmehu z malo večjim razmikom med sprednjimi zobmi.

Od brezčasne Brigitte Bardot do sodobne modne muze Lare Stone

Nasmeh francoske lepotice Brigitte Bardot se je vpisal v filmsko zgodovino in iz nje ustvaril eno najbolj kultnih div vseh časov.

Brezčasne lepotice z razmikom med zobmi pa so še kako aktualne tudi danes – od privlačne svetlolaske Lare Stone, Britanke Georgie May Jagger do večno mlade majhne Francozinje Vanesse Paradis.

Preverite, kateri so tisti nasmehi, ki žarijo v svoji "nepopolnosti", seveda tudi moški.

Ne samo lepota, na prvem mestu je ustrezna ustna higiena

Ne glede na to, kakšen je vaš razmik med zobmi, je ključno, da najprej preverite, ali znate pravilno poskrbeti za svojo ustno higieno.

Vsak ima večje ali manjše razmike med zobmi, ki jih je treba temeljito očistiti prav vsak dan. Problematični so predvsem razmiki med zadnjimi zobmi, ki so očem skriti in jih zato med ščetkanjem in vsakodnevnim čiščenjem pogosto zanemarimo.

Veliko ljudi tako še zmeraj zelo površno skrbi za svoje ustno zdravje. S svojo vsakodnevno ustnohigiensko rutino ne naredi dovolj in tako lahko dolgoročno celo škoduje - ne le svojemu ustnemu, ampak tudi splošnemu zdravju.

Zobna ščetka še zdaleč ni dovolj!

Če mislite, da ste po dvominutnem ščetkanju dvakrat na dan naredili vse, se zelo motite. Dosegli ste namreč samo 70 odstotkov, vaši zobje tako še vedno niso čisti in varni pred okužbami ali vnetji.

Da bi dosegli stoodstotno ustno higieno, morate poseči po še enem pripomočku – medzobni ščetki, ki bo dosegla tiste predele, ki jih navadna ščetka ne more.

Zakaj je medzobna ščetka tako pomembna?

Zob ima pet ploskev in z zobno ščetko lahko očistimo samo tri. Če se želimo izogniti zobni gnilobi, ki se med zobmi še kako rada razvije, in vnetim dlesnim, moramo redno čistiti tudi medzobne prostore.

Če želimo doseči stoodstotno ustno higieno in tiste predele zob, ki jih z navadno ščetko ne moremo, moramo po ščetkanju uporabiti tudi medzobno ščetko. Ta mora biti ravno prav velika, da bo s svojimi ščetinami zapolnila ves medzobni prostor. Žica na sredini ščetke naj ne bo predebela, da lahko brez težav preide v medzobni prostor in ob tem ne povzroči poškodb.

Kako pravilno čistiti medzobni prostor?

Ne glede na to, kakšen je razmik med vašimi zobmi, morate poiskati pravo velikost medzobne ščetke. Ta bo uspešno odstranila vse ostanke hrane, ki se nabirajo na vaših zobeh in vam povzročajo nepopravljivo škodo.

Poleg izbire prave medzobne ščetke je pomembno tudi, da čim prej usvojite pravilno tehniko čiščenja:

1. Medzobno ščetko postavite na mesto vhoda v medzobni prostor in njen vrh potisnite pod kotom do sredine medzobnega prostora.

2. Brez dodatnega pritiska na ščetko jo postavite vodoravno.

3. Ščetko previdno potisnite v medzobni prostor in jo nato izvlecite. Opravljeno!

Poiščite zmagovalni par v ustni higieni

Curaprox vam bo olajšal iskanje najboljše rešitve za vašo ustno higieno. Za vas je pripravil popoln dvojec, ki bo poskrbel, da bodo vaši zobje vsak dan dosegli stotico.

Izdelek Superduo združuje dva vrhunska izdelka – ščetko CS 5460 ultra soft in tri velikosti medzobnih ščetk CPS prime.

Idealen SUPERDUO poskrbi, da so zobje popolnoma čisti.

Podarjamo deset kompletov Curaprox Superduo

Nagradna igra je končana. Imena nagrajencev bomo objavili v kratkem.

Ne spreglejte