Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
6. 6. 2022,
12.11

Osveženo pred

1 leto, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,14

5

Natisni članek

Gerard Pique Shakira

Ponedeljek, 6. 6. 2022, 12.11

1 leto, 10 mesecev

Pique naj bi Shakiro prevaral s študentko

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,14

5

Shakira Pique | Pevka Shakira in nogometaš Gerard Pique sta v soboto sporočila, da sta se po 12 letih razšla. | Foto Guliverimage/Imago Sports

Pevka Shakira in nogometaš Gerard Pique sta v soboto sporočila, da sta se po 12 letih razšla.

Foto: Guliverimage/Imago Sports

V javnost curljajo nove podrobnosti o razhodu popzvezdnice in nogometaša.

Shakira
Sportal Konec ljubezni Piqueja in Shakire

Pretekli konec tedna je odjeknila novica, da 45-letna popzvezdnica Shakira in 35-letni nogometaš Gerard Pique nista več skupaj, zdaj pa španski mediji objavljajo nove in nove informacije o tem, da je v njuni zvezi že nekaj časa škripalo.

Po navedbah katalonskega medija El Periodico se je med njima krhalo že nekaj časa, nogometaš naj bi vse več ponočeval in se zabaval s prijatelji, skupaj pa ju v javnosti niso videli že kar nekaj časa.

Shakira in Pique s sinovoma Sasho in Milanom oktobra lani | Foto: Reuters Shakira in Pique s sinovoma Sasho in Milanom oktobra lani Foto: Reuters

Dokončno pa je njuna zveza razpadla, ko je Shakira izvedela, da ji je Pique nezvest, po navedbah El Periodica se je dobival s študentko iz Barcelone, ki je delala kot hostesa na dogodkih.

Kdo je ta 20-letnica, ni znano, je pa zato o svojih interakcijah z nogometašem spregovorila brazilska vplivnica Suzy Cortez. Ta trdi, da ji je Pique pošiljal žgečkljiva sporočila. "Na Instagramu mi je vsak dan pošiljal sporočila, me spraševal, kdaj pridem v Evropo in kako velika je moja zadnjica," je izjavila za časopis El Diario NY.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suzy Cortez (@suzycortezof)

Medtem pa se je Shakira zavila v molk. Nogometaša, s katerim je bila v zvezi 12 let in ima z njim dva otroka, je izbrisala s svojih profilov na družbenih omrežjih, po pisanju spletnega portala Marca pa se želi tudi fizično čim bolj oddaljiti od njega.

"Noče še naprej živeti v Barceloni, tukaj nima svojih prijateljev ne družine, pa tudi davkarija jo že dolga leta preganja. Namerava se odseliti in si življenje ustvariti v drugi državi. Z otrokoma, seveda," je po poročanju spletnega portala Marca povedal dobro obveščen vir.

Shakira Pique | Foto: Guliverimage/Imago Sports Foto: Guliverimage/Imago Sports

To sicer ne bo šlo brez težav, je dodal. Kljub temu da nista uradno poročena, bosta morala razrešiti vprašanje delitve premoženja, predvsem pa skrbništva nad otrokoma. Tako Shakira kot Pique ju želita ob sebi, njena selitev v drugo državo pa bi to močno zapletla.

Oglejte si še:

Luka Dončić
Sportal Ko na treningu izbira glasbo Dončić, migajo z boki #video
Ne spreglejte