SiolNET. Trendi Svet znanih
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Paris Hilton ne zaupa nikomur več

3

termometer

Svetlolasa starleta pravi, da je zaupanje v ljudi izgubila leta 2008, ko so jo oropali. V spominu ji je ostal še incident iz leta 2010, ko se spopadla z zalezovalcem.

Avgusta leta 2010 se je soočila z zalezovalcem, prestrašil jo je z nožem v roki. Od takrat jo nenehno spremlja strah, ki se ga ne more znebiti. "Bojim se, da me bo nekdo napadel od zadaj, morda celo množice," je povedala v intervjuju za Sunday Times.

V intervjuju so jo povprašali tudi, kaj bi svetovala sebi, če bi bila mlajša. "Bodi manj zaupljiva. Blizu tebe so ljudje, ki te bodo le izkoristili. Danes ne zaupam mnogo ljudem, ki niso del moje družine. Sumim, da si od mene nekaj želijo," je odgovorila bogatašinja, zdaj že polna izkušenj iz sveta zabave in blišča.

Čeprav bi si marsikdo mislil, da bo po incidentu z zalezovalcem pripravila kovčke in se preselila, pa je raje povečala varnost hiše in njene okolice. Tako ima zdaj laserje in vse mogoče alarme ter polno zaposlene varnostnike, ki jo varujejo pred podobnimi incidenti. "Nihče me ne bo izrinil iz doma zaradi takšnih incidentov," je še dejala.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin