Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
23. 11. 2015,
12.43

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Manner čokolada

Ponedeljek, 23. 11. 2015, 12.43

8 let

Manner čokoladni triki – nič več skriti!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Sladka vizija Josefa Mannerja, ki je v svojem delu sledil motu "Čokolada za vse!", je podjetje pripeljala do 125. leta delovanja.

V tem letu je Manner tudi v Sloveniji potrošnikom namenil posebno pozornost. V Horeca centru so se namreč v čokoladni izobraževalnici pod vodstvom Karima, Masterchef sodnika, podučili srečni izžrebanci in novinarji, sladkega druženja pa ni zamudila niti slovenska smetana.

Podjetje, ki v osrčju Dunaja ustvarja že več kot stoletje, je s pozitivnim poslanstvom preživelo vse pretrese preteklega stoletja. Verjetno najbolj prepoznavni posladek – Manner žepno pakiranje napolitank – so razvili leta 1960, svet pa Manner pozna tudi po roza barvi, modrem napisu in Štefanovi katedrali, ki nas še danes pozdravlja z vseh njihovih izdelkov.

V 125. letu delovanja je Manner organiziral najslajšo nagradno igro, cilj katere je bilo združitev potrošnikov – ljubiteljev Mannerja ter predstavnikov medijskih hiš na slastnem čokoladnem izobraževanju. Srečni izžrebanci in izbrani novinarji so se tako v četrtek, 19. novembra, v Horeca centru prepustili čokoladni taktirki Karima, Masterchef sodnika in mojstra makronov.

Udeležencem izobraževanja so bile razkrite vse sladke skrivnosti priprave slavnih makronov iz Manner kuvertur z belo, mlečno in temno čokolado. Čokolade bogati kakav s certifikatom UTZ, s katerim spodbujajo trajnostno ravnanje z naravo in okoljem. Obenem Manner s kakovostnimi sestavinami, brez nasičenih maščob, umetnih barvil in konzervansov, še vedno sledi izvirnim recepturam. Kontrolorja za preverjanje kakovosti, znanega iz televizijskega oglasa, smo opazili tudi na Manner izobraževanju v Horeca centru, kjer je vestno gledal pod prste udeležencem izobraževanja.

V razstavno-demonstracijskem Horeca centru, ki je prvi tovrstni center v Sloveniji, je hitro zadišalo po pričakovanju čokoladnih makronov Karimovih "učencev", ki so si pomagali z Electrolux aparati. Ena od udeleženk nam je zaupala, da je večino postopkov doma izvajala narobe. Zdaj verjame, da je s Karimovim receptom uspeh zagotovljen.

Roza penina Jacob's Creek Sparkling Rose in ekskluzivna Manner izpostavitev z makroni sta na edinstvenem dogodku še dodatno razvajali povabljene goste, med katerimi so bili tudi znani obrazi.

Če je res, kot pravi Manner: "Vsaka zgodba se začne s sanjami," smo prepričani, da bo tokratno Manner zgodbo marsikdo od udeležencev tudi zaključil s sanjami, ki bodo zagotovo sladke.

Ne spreglejte