Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
16. 7. 2013,
9.32

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Kate Middleton

Torek, 16. 7. 2013, 9.32

8 let

Kate Middleton bo rodila še ta teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Vojvodinja cambriška, Kate Middleton, naj bi po poročanju medijev rodila še ta teden. Novico je izdala Camilla, zato se zdi precej verjetna.

A za zmedo je nato poskrbela Katina mama, ki je svojim prijateljicam izdala, da bo otrok najverjetneje po horoskopu lev. To bi pomenilo, da ima Kate rok po 23. juliju, čeprav lahko v mnogo medijih preberemo, da ima Kate rok sredi julija. Prav zato je toliko bolj razumljivo dejstvo, da so princa Williama prejšnji konec tedna opazili med igranjem pola. Če bi Kate imela rok resnično sredi julija, bi se igranju (upajmo) verjetno odpovedal.

Čeprav okoli rojstva novega člana kraljevske družine ostaja kar precej neznank, od spola do roka poroda, pa je jasno, kje bo Kate rodila – v bolnišnici St. Mary v Londonu. Gre za isto bolnišnico, v kateri je princesa Diana rodila Williama. Novinarji in fotografi že nekaj dni potrpežljivo čakajo pred vhodom v bolnišnico, kjer so si rezervirali tudi nekaj mest za ekskluzivne fotografije.

Kraljica bo novico izvedela prek pisma Kate je še vedno v družinskem domu v Buckleburyju, ki je uro in pol oddaljen od Londona. Pred domom je parkiran policijski avto, ki je vsak trenutek pripravljen, da jo odpelje do bolnišnice. Med prvimi, ki bodo izvedeli za novega družinskega člana, bodo seveda kraljica Elizabeta II. in preostali člani kraljevske krone ter britanski premier David Cameron. Kot poroča CNN, naj bi veselo novico prejeli celo v pisemski obliki, ki ga bo podpisalo medicinsko osebje bolnišnice, pismo pa bo do Buckinghamske palače romalo s strogim policijskim spremstvom.

Vsak dan nove rože Katin apartma v bolnišnici je v luksuzno opremljenem krilu Lindo. Novopečenim staršem bodo na voljo vrhunski kuharji, bogat seznam vin (ta bo seveda rezerviran za očka in druge, ki bodo prišli nazdravit novemu članu), vsak dan pa bo apartma zadišal po novem in svežem cvetju. Za vse to bosta odštela okoli deset tisoč funtov.

Novico o spolu, datumu in trajanju poroda ter težo in višino dojenčka bodo izobesili na posebnem stojalu na dvorišču palače. To bo prva priložnost za druženje in slavljenje novega člana družine, za katerega se vsi sprašujejo, kdaj bo prijokal na svet.

Wikipedija že s podatki o novem članu Na rojstvo pa so pripravljeni tudi na Wikipediji. Pod geslom otrok vojvode in vojvodinje cambriške dobimo kratek pregled Katine nosečnosti, vse od najave nosečnosti, 3. decembra 2012, spremljanja njenih nosečniških težav, ki so se končale s postankom v bolnišnici, pa vse do izračunov, kolikšen dobiček bo posameznim dejavnostim prineslo rojstvo. Po podatkih, ki jih predstavlja Wikipedija, bo zaslužek ob rojstvu prvorojenca Kate in Williama primerljiv z zaslužkom lokalov v času olimpijskih iger.

Ne spreglejte