Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
17. 3. 2013,
19.57

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

nagrade podelitev

Nedelja, 17. 3. 2013, 19.57

8 let

In bili so Viktorji

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Podelitev viktorjev, slovenskih medijskih nagrad, ki se je odvila v Cankarjevem domu z neposrednim prenosom na Planet TV, je postregla s kar nekaj zanimivimi dogodki.

Če odmislimo podelitev samo in se osredotočimo na dogajanje ob njej, lahko kaj hitro ugotovimo, da je šlo za še eno prijetno in dobro organizirano srečanje slovenskih zvezdnikov, estradnikov in tistih, ki pridejo prireditev pogledat, pa čeprav med te, ki naj bi jim bile nagrade namenjene, niti ne spadajo. A srečen konec za vse tiste, ki so odnesli domov tako zelo želene kipce, je pripeljal tudi do zabave, h kateri pa se bomo še vrnili, kajti najprej je bila na vrsti rdeča preproga.

Kot vsako leto so na rdečo preprogo prihajali povabljeni z vseh vrst medijev in estrade, ženski del populacije, ki se je milo rečeno veliko bolj potrudil s svojimi toaletami kot moški, je zmrzoval na poti do vhoda, potem pa, kot da je zunaj dobrih 25 stopinj, veselo poziral zbranim fotografom na koncu rdeče preproge. Za lepoto je pač treba znati potrpeti.

In ni jih bilo malo, ki so zasluženo, nekatere v družbi partnerjev, druge v družbi prijateljev, pritegnile pozornost in tako je tudi prav. Naj se vidi, da tudi Slovenija premore estrado, ki, ko se potrudi, celo ima kaj pokazati. Veliko je bilo lepih oblek, veliko globokih dekoltejev, nekaj celo preglobokih, veliko razgaljenih nog in nasmehov. Ženske so svoje "delo" na rdeči preprogi večinoma opravile odlično. Za presenečenje večera sta poskrbela zakonca Renata in Primož Peterka, ki sta prijetno presenetila s skupnim prihodom in ni odveč zapisati, da je završalo, ko sta vstopila v slovenski hram kulture.

Podelitve Viktorjev se je udeležil tudi direktor podjetja Antenna Group, ki je večinski lastnik Planet TV, Theodore Kyriakou, ki je bil nad dogodkom navdušen. Čeprav grški gost ne govori slovensko, kar sta hudomušno izkoristila tudi Slon in Sadež, je v pestrem večeru užival, kar je napisal tudi na Twitterju. Poleg navdušenja nad Viktorji je pohvalil tudi ekipo najmlajše slovenske komercialne televizije in obljubil, da bo "Planet TV v Slovenijo pripeljal odlične, nove vsebine."

Kaj pa se plete med Omarjem Naberjem in mis Slovenije Nives Orešnik? Ne vemo, a vemo, da sta prišla skupaj, Omar pa je po prireditvi odšel sam, saj je Nives imela še nekaj obveznosti, ki niso mogle čakati. Manjkal je Jan Plestenjak, ki je imel, čeprav je bil nominiran, koncert, najgloblji dekolte večera je nedvomno (po pričakovanju) pripadel Iris Mulej, in Lucija Gubenšek se je odločila, da bo raje počakala pred dvorano, saj se ji je strgala obleka. Med najbolj sijoče lepotice večera lahko zapišemo tudi žensko ekipo informativne oddaje Danes na Planet TV, ki je navdušila z izbranimi oblekami, Jerca Zajc Šušteršič, Živa Rogelj in Špela Jereb pa so navdušile tudi s postavo.

Rebeka Dremelj nam je zaupala, da si je prireditev Viktorji izbrala za prvi večerni izhod, ki ni imel nobene povezave z njenim delom, po rojstvu hčerke in da je prvič po pol leta dve uri in pol samo sedela in delala nič. "Seveda sem domov poslala vsaj 20 SMS-ov, da preverim, če je vse v redu, ampak v resnici sem uživala."

Zabava, na kateri ni manjkalo ne hrane ne pijače, se je tokrat odvijala v preddverju Cankarjevega doma, zato se je začela že nekaj trenutkov po koncu neposrednega prenosa, a kaj kmalu je bilo opaziti, da je postala precej nezvezdniška, saj je večina pravih zvezdnikov kaj hitro, po dobri uri, že pobegnila domov. Ponosni bodoči očka Denis Avdić je na zabavi delal družbo svoji visoko noseči partnerici Ani, ki kar sije od veselja v pričakovanju, vsi so ostali v istih oblekah, kot so jih imeli na podelitvi, tako da jo je v skupnem seštevku skupila tudi kakšna obleka, ki so jo nehote pohodili. Na zabavi se je ob pijači ugibalo o tem in onem, tekli so pogovori o sceni, podelitvi, voditeljih in še čem. Bilo je pestro, a nič kaj noro.

Konec dober, vse dobro. Bili so Viktorji 2013 in marsikdo je z njih odšel praznih rok, a vseeno večjih razočaranj ni bilo opaziti. Dobre volje so slovenski estradniki pozno v noč zabavali predvsem drug drugega, veseli, da so se srečali, in ob kozarčku ali dveh so se sprostili, kar je pa tudi nekaj vredno. In če še ne veste: pevka Špela Grošelj ni več samska. Njeno posteljo (spet) greje njen nekdanji zaročenec Bojan Kurež.

Ne spreglejte