Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Boh

Četrtek,
24. 1. 2013,
15.09

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natalija Verboten

Četrtek, 24. 1. 2013, 15.09

8 let

Bo šla Natalija Verboten spet pod nož?

Tina Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Natalija Verboten odkrito priznava, da je svoj obraz prepustila strokovnim rokam lepotnega kirurga. Z rezultati je zelo zadovoljna. Ali to pomeni, da se bo odločila še za kakšen popravek?

Natalija Verboten je novo leto začela z obiskom pri lepotnem kirurgu dr. Glumičiću, ki jo je nekoliko pomladil in ji odstranil težavico, ki jo je morila več let. "Zadnja leta so podočnjaki, ki so imeli pri meni predvsem genetsko osnovo, postali že tako izraziti, da sem bila zaradi njih videti utrujena, nenaspana, čeprav sem bila spočita, zdrava in sem se počutila odlično," nam je odločitev za poseg obrazložila Natalija in pojasnila, da z ličili podočnjakov ni mogla več prikriti, zato se je odločila za novo tehniko korekcije podočnjakov z uporabo laserja.

Prvi, a tudi zadnji? Presenečeni smo nad dejstvom, da je Natalija tako iskrena spregovorila o svojih popravkih, saj večina slovenskih pa tudi tujih zvezdnic zelo skrbno skriva svoje lepotne operacije. Zanimalo nas je, ali je s posegi končala. "O kakšnem drugem popravku zdaj ne razmišljam, a me je življenje izučilo, da nikoli več ne rečem nikoli, ker se zarečenega kruha največ poje," je še povedala Natalija in ob tem poudarila, da se ji ne zdi smiselno, da bi pred javnostjo skrivala lepotne popravke, saj se jih takoj opazi. "Vesela sem, da sem se za prvi lepotni popravek odločila šele zdaj, pri 36, ko sem že zrela oseba, saj bi v nasprotnem primeru zaradi nezrelosti lahko hitro podlegla kakšnim zlobnim opazkam in bi morda hotela prehitro in nepremišljeno po nepotrebnem spreminjati svojo zunanjost."

"Rada imam svoje telo" Natalija sicer prisega na aktiven in zdrav način življenja, je pa daleč od tega, da bi cele dneve štela kalorije in telovadila kot nora. Njen moto je zmernost, prisega pa tudi na kakšen domač, babičin lepotni nasvet. "Babice so zelo modre ženske in marsikateremu nasvetu z veseljem prisluhnim." Sicer pa je s svojo zunanjostjo zadovoljna in pravi, da ima svoje telo rada takšno, kot je – s plusi in minusi.

Ne spreglejte