To soboto začetek sezone nostalgičnih doživetij

V muzejski zbirki Slovenskih železnic hranijo več kot 60 različnih lokomotiv. To zbirko bogatijo tudi tri aktivne parne lokomotive in 14 muzejskih vagonov. In to soboto, 22. aprila, začenjajo sezono voženj na delu najstarejše proge v Sloveniji, med Celjem in Podčetrtkom.

Oglasno sporočilo

Na pustolovščino z muzejskim vlakom med Celjem in Podčetrtkom se boste lahko odpravili vsako soboto od 22. aprila do 24. junija ter od 9. do 23. septembra. Mesti ponujata veliko odličnih lokacij za turistično raziskovanje. Z vozovnico za vlak lahko v Termah Olimia uveljavljate od 30 do 50 % cenejše kopanje.

Čokoladne poti muzejskega vlaka

To nedeljo, 23. aprila, bo muzejski vlak izredno zapeljal tudi med Ljubljano in Radovljico, kjer se odvija Festival čokolade. Čokoladno razvajanje boste lahko doživeli že na vlaku v družbi animacije Gorenjkine punčke in Čokoladnega živega kipa.
Vozni red in več informacij

V soboto, 6. maja, vas čaka še eno čokoladno razvajanje, tokrat na redni poti muzejskega vlaka med Celjem in Podčetrtkom. V Podčetrtku na ta dan pripravljajo Festival vina in čokolade, del festivalskega dogajanja pa bomo lahko okusili že na vlaku. Družbo na vlaku nam bo delal levček iz Aqualuninega Aqua safarija. Skupaj z gospodično Olimijo bo potoval z muzejskim vlakom in delil čokoladne lizike.
Vozni red in več informacij

1 / 8

2 / 8

3 / 8

4 / 8

5 / 8

6 / 8

7 / 8

8 / 8

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano