SiolNET. Trendi Potovanja
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

S kartico ceneje do vrhunske posoške kulinarike

0

termometer

S kartico MasterCard si boste v prihodnjih koncih tedna lahko privoščili vrhunsko kulinariko za kar 50 odstotkov ceneje.

Prihodnje štiri konce tedne nas v turističnih krajih po Sloveniji čakajo slastni prigrizki, ki jih bo za nas pripravljala kuharica svetovnega slovesa Ana Roš. Vrhunska kuhinja, ki jo sicer lahko okusimo v kobariški Hiši Franko, bo tako na voljo še na Bledu, v Portorožu, Kopru in na največjem slovenskem glasbenem festivalu Schengenfest v Vinici. Dišalo bo po posoški kuhinji.

Gre za enkratno kulinarično doživetje, zato vas vabimo, da izkoristite mamljivo ponudbo, ki jo pripravlja Ana Roš v sodelovanju z družbo MasterCard. Obiskovalci bodo namreč Anine dobrote lahko kupili samo s plačilnimi karticami, ob plačilu s kartico MasterCard pa bodo cene obrokov nižje kot običajno, in sicer za 50 odstotkov. Tega preprosto ne smete zamuditi, saj je poletje čas, ko raziskujemo pestrost okusov, uživamo v dobri hrani in si tudi tako odpočijemo od prehitrega tempa življenja.

Štirje konci tedna, devet kulinaričnih doživetij

Vse se bo odvijalo v sklopu poletne promocije družbe MasterCard in bo potekalo v drugi polovici julija in v začetku avgusta.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin