SiolNET. Trendi Potovanja
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger
Grand Hotel Primus v Termah Ptuj

Popolna sprostitev na Ptuju

Oglasno sporočilo

Sava hotels

Sanjate o tem, da bi se zbudili s pogledom na najstarejše slovensko mesto? Da bi ob zdravem zajtrku delali načrte za sproščujoč počitniški dan, ki se začne s kopanjem v termalni vodi in vzkliki navdušenja na največjem sistemu toboganov v Sloveniji? Da bi dan nadaljevali z masažo v wellness raju, končali pa z okusno večerjo ob kapljici najboljšega štajerskega vina? Dobrodošli v Grand Hotel Primus v Termah Ptuj, ki je del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts!

Superiorni 4-zvezdični Grand Hotel Primus leži ob golf igrišču, le lučaj od Ptuja! Superiorni 4-zvezdični Grand Hotel Primus leži ob golf igrišču, le lučaj od Ptuja!

Na umirjenem hotelskem kopališču Vespasianus se prepustite objemu ptujske termalne vode. Na umirjenem hotelskem kopališču Vespasianus se prepustite objemu ptujske termalne vode.

V Medico-wellness centru Valens Augusta vas čakajo wellness posebnosti Rima, Orienta, Japonske in Tajske. Privoščite si sproščujočo masažo z vinskim oljem, čisto pravo vinsko kopel ali popolno ritualsko razvajanje v eni od tematskih wellness suit. V Medico-wellness centru Valens Augusta vas čakajo wellness posebnosti Rima, Orienta, Japonske in Tajske. Privoščite si sproščujočo masažo z vinskim oljem, čisto pravo vinsko kopel ali popolno ritualsko razvajanje v eni od tematskih wellness suit.

Bogato ponudbo klasičnega wellnessa so v Termah Ptuj nadgradili tudi z najnovejšimi metodami pomlajevanja in lep videz, ki jih spremljajo odlični rezultati v kratkem času. Bogato ponudbo klasičnega wellnessa so v Termah Ptuj nadgradili tudi z najnovejšimi metodami pomlajevanja in lep videz, ki jih spremljajo odlični rezultati v kratkem času.

V hotelski restavraciji vas pričaka program "Bodimo fit" z nasveti nutricionistke, po katerih si lahko sami sestavite zdrav obrok. V hotelski restavraciji vas pričaka program "Bodimo fit" z nasveti nutricionistke, po katerih si lahko sami sestavite zdrav obrok.

Zraven Grand Hotela Primus vse navdušence nad vodnimi vragolijami čaka Termalni park Terme Ptuj s sistemom toboganov, valovnim bazenom, počasno reko in olimpijskim bazenom. Zraven Grand Hotela Primus vse navdušence nad vodnimi vragolijami čaka Termalni park Terme Ptuj s sistemom toboganov, valovnim bazenom, počasno reko in olimpijskim bazenom.

Brezskrbna rezervacija z epidemiološkim jamstvom

Da bo vaša rezervacija oddiha v teh negotovih časih res brezskrbna, so v največji slovenski turistični skupini Sava Hotels & Resorts  uvedli nadstandarden set higiensko-zaščitnih ukrepov ter pripravili pogoje nakupa, ki ustrezajo aktualnim razmeram. Ti med drugim vsebujejo 100-odstotno brezplačno odpoved glede na epidemiološko stanje ter možnost brezplačnega premika ali odpovedi termina.


Naročnik oglasne vsebine je SAVA HOTELS & RESORTS.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin