SiolNET. Trendi Potovanja
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Najbolj elegantno posadko ima Aeroflot

3

termometer

 | Foto:
Za letalsko osebje z najbolj elegantnimi uniformami v Evropi je bila izbrana posadka ruskega letalskega prevoznika Aeroflot.

Anketo o najlepših uniformah je pripravil potovalni spletni portal Skyscanner, uniforme vodilnih evropskih letalskih družb pa je z ocenami od ena do pet ocenjevalo več kot 1200 letalskih potnikov. Na prvo mesto se je uvrstil Aeroflot, druge najlepše so uniforme družbe British Airways, tretja je Lufthansa, sledita pa Air France in Finnair.

Uniforme v temnomodri in živordeči barvi Aeroflot je svoje zmagovite uniforme predstavil leta 2010, oblikovala pa sta jih ruska oblikovalca Julija Bunakova in Jevgenij Koklov. Moški člani posadke so oblečeni v temno modro barvo, ženske pa so v temno modro oblečene le pozimi, medtem kot v poletnem času nosijo živahna rdeča oblačila. Detajli so na vseh uniformah, tako moških kot ženskih, v zlati barvi.

Lepo oblečene, a neprofesionalne Vodja ruske izpostave spletnega portala Skyscanner je ob razglasitvi najlepših uniform dejala, da je "rusko letalsko osebje znano po svoji glamuroznosti". A vendar to očitno ne velja za vse. Pretekli teden so namreč v Aeroflotu odpustili eno od stevardes, ki je na spletu objavila fotografijo, na kateri potnikom na letalu za njihovimi hrbti kaže sredinec.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin