Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
4. 10. 2013,
14.31

Osveženo pred

4 leta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Jernej Tozon

Petek, 4. 10. 2013, 14.31

4 leta

Razkrivamo: Jernej Tozon z vami med izzive

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Predstavljamo vam drugega, težko pričakovanega ambasadorja našega Planeta izzivov. Poznate ga, saj je pevec najbolj prepoznavne slovenske skupine.

Jernej Tozon, nasmejani, zabavni in tudi navihani pevec skupine Čuki, se bo z vami skupaj podal med izzive v Planetu izzivov. Skupaj z njim bodo ti pestri, zabavni, polni dobre volje in tudi glasbe, ki je bila v Jernejevem življenju velik izziv. "Eden od največjih izzivov v mojem življenju je bilo seveda sodelovanje s Čuki. Vesel sem, da sem ga sprejel, da sem del te zgodbe," pove Jernej in pravi, da jih je v življenju sprejel kar nekaj. A ga je bilo pred njimi kdaj pa kdaj tudi strah.

"Preden sem se pridružil Čukom, me je bilo strah, kako me bodo ljudje sprejeli, saj ni bilo preprosto nadomestiti Marka. Mislim, da smo ena od redkih skupin, ki je po menjavi pevca ohranila svoj status. Seveda sem razmišljal, kaj bo in kako, a z izzivi se rad spoprimem in tudi takrat je bilo tako," pravi Jernej, ki ni bil vajen nastopanja pred nekaj tisoč ljudmi, naučiti se je moral številne skladbe in spoznati medijski svet.

"Izziv je tudi ta akcija, saj verjamem, da bo v pozitivno smer obrnila življenje marsikoga. Čeprav se izzivi pojavljajo vse življenje, jim nikoli ne obrnem hrbta. Mislim, da so pomembni za vse nas. Četudi niso izkušnje vedno pozitivne, se iz njih vedno kaj novega naučimo, to je tisto, kar največ pomeni," pravi Jernej, za katerega je delo v vrtcu še vedno stalen izziv.

"Ljudi ocenjujem po duši, po naravi, po tem, kakšni so, in ne po tem, kaj delajo. Tako gledam tudi nase. Zdi se mi, da smo dobro pripravljeni na zanimive izzive, in verjamem, da bodo tudi ti, v tej akciji, naredili kar nekaj dobrega, saj moramo biti ves čas željni izkušenj, ki nas krepijo, učijo, usmerjajo," je še povedal Jernej, pripravljen tudi na to, da bo z nami in z vami sprejel tudi kakšen vaš izziv.

Ne spreglejte