Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
18. 1. 2014,
20.29

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

seks postelja ljubimec

Sobota, 18. 1. 2014, 20.29

8 let

Znaki, da ste dobri v postelji

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Privlačnost med dvema je samo eden izmed znakov, ki razkrivajo, ali se nekdo med rjuhami dobro znajde ali ne. Spoznajte še nekaj dodatnih dejavnikov, ki izdajajo kakšen ljubimec/-ka ste.

Samozavestni ste Če se ukvarjate s svojim in ne tujim spolnim življenjem in vas ne briga, kako drugi seksajo ali kdo s kom seksa, ter veste, kaj je všeč vam, potem ste na dobri poti, da postanete dober ljubimec/-ka, če to že niste. Samozavestni ste in neobremenjeni, zato z vami v postelji ni dolgčas, poleg tega pa se vam ni treba nikomur dokazovati, ker nikoli niste tam, kjer nočete biti.

Dobro plešete Najprej razčistimo – tudi ljudje, ki sedijo ali so prilepljeni ob steno ves večer, so lahko odlični ljubimci, pa vendar … Način, kako nekdo pleše, lahko deluje zelo obetajoče, saj skakanje, zvijanje telesa, gibi rok itd. veliko povejo o tem, kako divji ste, kakšno domišljijo imate, ali ste v dobri fizični kondiciji in gibčni. Verjetno ni treba poudarjati, da vam samozavesti ne manjka.

Znate poslušati Ko se vam nekdo želi zaupati, ste tukaj zanj, osredotočili se boste samo na pogovor, in če vas zraven še prosi, da to zadržite zase, boste tako tudi storili. Nič čudnega, da lahko tudi pri seksu zbrano in dosledno sodelujete, kažete radovednost in užitek, ki ga prejmete, radi vrnete.

Znate reči ne Znati reči ne in ne početi v seksu nečesa, česar si ne želite, zraven pa znati tudi poskusiti vse, kar si želite, je umetnost in zelo zaželena lastnost dobrega ljubimca.

Imate razvito intuicijo Točno veste, kdaj ste nekomu res všeč in ga zanimate ter obratno. Ko začutite, da je nekdo napet in nemiren zraven vas, kot da bi najraje pobegnil, veste, da tudi seks z njim ne more biti fantastičen, zato se boste ubranili katastrofe. Dobri ljubimci znajo preskočiti ljudi, ki jim sami ne dišijo, in ne vztrajajo ob njih.

Osrečujete Če ste med ljudmi, ki radi osrečujejo druge, ker vas to najbolj osrečuje, je ljubljenje z vami verjetno prava poezija, vredna pogostega branja.

Skromnost je lepa čednost O svojih seksualnih podvigih nikoli ne razlagate drugim in se z njimi ne hvalite, ker nimate te potrebe. Ste tiha voda, ki bregove dere, kar je lepa in seksi lastnost.

Ne spreglejte