SiolNET. Trendi Odnosi
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ženske navade, ki gredo moškim na živce

1

termometer

Tako moški kot ženske imamo navade, ki jih nasprotni spol ne odobrava ali ne mara, najbolj moteče pa so te navade, ko smo v partnerski zvezi.

Čeprav je vaš partner do ušes in čez zaljubljen v vas, nam verjemite, da obstajajo stvari in navade, ki mu gredo na živce. Študija, ki so jo naredili na univerzi v Tokiu, je vključevala tri tisoč parov, ki so v partnerski zvezi več kot dve leti. Moške so vprašali, kaj jih zares spravi ob živce pri svoji partnerici.

Pogovor o težavah s prijateljicami Na prvem mestu najbolj nadležnih stvari v partnerski zvezi je po mnenju moških ženski pogovor s prijateljicami o težavah s partnerjem. Verjeli ali ne, ženske so nagnjene k temu, da svoje težave delijo s prijateljicami, medtem ko večina moških te zadrži zase, še posebej, ko gre za težave v postelji.

Kako sem videti? Moški radi komentirajo videz svojih žensk, a samo, ko te njihovo mnenje tudi upoštevajo. Največ žensk torej vprašanje "Kako sem videti?" postavlja le zaradi lepšega, zato ker pač želijo slišati, da so lepe. Neupoštevanje komentarjev pa večina moških jemlje kot žaljivo.

Opravljanje prijateljev Moški sovražijo opravljanje prijateljev in ženske … one v veliki večini v tem uživajo.

b>Odvzem prostora Moški najbolj cenijo svoj mali prostorček, tisto malo moškega miru, ki ga lahko imajo. Odvzem prostosti za vse večne čase jih ne le utesnjuje, pač pa jim daje občutek, da so postali asocialni, saj se nimajo časa družiti s prijatelji.

Ne razumete navijaštva Med najbolj osovraženimi stvarmi pri moških je dejstvo, da ženske redko razumejo njihove hobije in interese. Čeprav se ne morete strinjati s tem, kar počne, poskušajte to vsaj malo razumeti.

"Spremeni se!" Zgornji stavek se večini moških, ko je izrečen v prepiru, zdi popolna izguba časa. Moški se pač vidijo drugače kot ženske, ki v njih vidijo dober material za gnetenje. V raziskavi so moški povedali, da jih moti, ko jih partnerice želijo spremeniti v nekaj, kar niso, ali želijo, da nehajo početi stvari, v katerih uživajo, a so povsem neškodljive in sprejemljive.

Ženske so, zanimivo, na vprašanja odgovarjale zelo podobno, le da je bilo na prvem mestu nezaupanje moških, med najbolj pogostimi stvarmi, ki so jih ženske navedle kot živce parajoče, pa so še osebna (ne)higiena, smrčanje in spogledovanje z drugimi ženskami.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin