Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
4. 1. 2014,
8.35

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

mamice seksi

Sobota, 4. 1. 2014, 8.35

7 let, 12 mesecev

Zakaj so samske mamice seksi

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Kar nekaj razlogov je, zaradi katerih ste lahko prepričani, da so samske mamice najbolj vroča skrivnost na svetu, razkrivamo pa jih tukaj in zdaj.

Ni panike Številni moški se bojijo avantur ali razmerja s samskimi mamicami zato, ker si ne želijo igrati nadomestnega očeta, ampak to je staromodno razmišljanje. Samske mamice že imajo očete svojih otrok in sploh ni nujno, da bi si še enkrat ustvarile družino, pa če se imajo z nekom še tako dobro. Želijo pa si, da je njihov moški nekdo, ki jim lahko daje varnost in nežnost in je zraven tega še odrasla oseba, sicer pa ni panike – lahko preskočijo.

Super seks Samske mamice se verjetno niso razšle zato, ker so z nekom imele fantastičen seks, tudi ko je šlo vse drugo narobe. Tu so, izkušene, željne eksperimentiranja, polne vznemirjenja in brez zadržkov, saj si končno želijo uživati z velikim U. One so tiste, ki nosijo najbolj seksi spodnje perilo in so voljne preizkusiti vse. Da ne omenjamo tega, da običajno tako ali drugače poskrbijo za zaščito, ker si ne želijo nobenih težav, samo veselje.

Biološka ura jim ne tiktaka Saj ne, da si samske mamice nikoli ne želijo imeti še otrok s svojim novim partnerjem, vendar mora ta najprej spoznati njene otroke, kar pa sploh ni lahka naloga, saj je vsaka mati običajno zaščitniška kot levinja. Kar tako ne bodo spustile nekoga k svojim otrokom, razen če se moški resno potrudijo osvojiti njihovo srce in jim uspe, da se zaljubijo. No, potem pa bodo morda res začele o čem razmišljati, a do takrat se hočejo imeti samo lepo.

So močne osebnosti Samske mamice niso kar tako. So močne osebnosti, ki so v življenju nekaj prestale, in vedo, kdaj se zabavati in kdaj pride ura resnice. Ne bodo se zlomile, če bo razmerje razpadlo, če pa se bo obdržalo, morajo moški vedeti, da imajo opravka z žensko, ki razmišlja samostojno in je ima svojo osebnost.

Brez tarnanja, brez igric Samske mamice imajo za tarnanje in igranje takšnih ali drugačnih igric svoje otroke vse dneve, zato ne potrebujejo še moškega, ki z njimi ni sposoben odraslo in zrelo komunicirati. Zvečer hočejo s svojim moškimi popiti kozarec rdečega vina in se zraven razvajati s temno čokolado, medtem ko jih kramljanje odpelje v neznano ... Če boste z njimi iskreni, vam bodo vračale dvojno.

Ne spreglejte