Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
26. 4. 2013,
18.43

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

seks

Petek, 26. 4. 2013, 18.43

8 let

Tukaj ne seksajte

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Včasih ljudi strast ponese tako daleč, da izgubijo razsodnost in se ljubijo, kjer se pač zgodi. Vseeno obstajajo kraji, ki lahko strast, namesto da bi jo poglobili, zatrejo v kali. Tam ne seksajte.

Bazen Če ste med ljudmi, ki se radi ljubijo v vodi, bazen zagotovo prebudi vašo erotično domišljijo, vendar se podnevi, ko so bazeni polni otrok, uprite skušnjavi, da bi nekje v množici teles neopazno seksali. To preprosto ne gre, zato raje izberite nočno kopanje, ki dopušča več manevrskega prostora.

Salon pohištva Če vas med izbiranjem nove zakonske postelje premami strast, vseeno ne pozabite na dejstvo, da niste nevidni in da boste s svojo aktivnostjo zagotovo privabili več kot samo radovedne poglede. Saj si v resnici ne želite, da bi vaju zmotil varnostnik?

Cerkev Edina stvar, ki bi jo v dvoje morali početi v cerkvi, je poroka.

Avto Pa ne katerikoli avto, ampak policijski avto. Za to ne potrebujete samo vzburjenosti, ampak tudi dobro mero poguma ali norosti, ki lahko opraviči to adrenalinsko dejanje. Morda pa vas privlači tudi dejstvo, da lahko vsak hip pristanete v zaporu zaradi kaljenja javnega miru?

Hiša starih staršev Stare hiše in stari ljudje imajo svoj vonj, ki ni ravno erotičen, pa vendar – pristali ste na kavču, kjer se divje mečkate na kvačkanem pregrinjalu, ki ga je babica spletla, ko je bil dedek po vojni bolan. Nenadoma babica potrka in zmoti najslajši trenutek, da vam pove, da je umrla soseda, s katero sta skupaj hodili na tržnico. Ste še vedno vzburjeni?

Javna stranišča Veste, da morate seksati tukaj in zdaj, pa nikoli več, če je potrebno, a vseeno vam močno odsvetujemo, da si za lokacijo izberete javno stranišče. Tudi če vas vzburja seks v javnosti in vas ne moti, da kdo posluša ali celo opazuje, si svoje strasti ne morete potešiti med iztrebki in vonjem po urinu. Velja tudi za kemična stranišča na koncertih heavy metala. Vedno se lahko najde druga rešitev, vedno.

Viseča mreža O, videti je tako udobno in romantično, a imate že, ko sami lezete vanjo, težave z lovljenjem ravnotežja. Če ste pri miru, še nekako gre, če pa se vam pridruži še partner in začne z erotičnimi igricami, sta na najboljši poti, da doživita nekaj smešnega, čemur bi težko rekli dober seks. Ali pač? Morda pa odkrijeta v sebi akrobatsko žilico, za katero nista vedela, da jo imata.

Plaža s kamni Preprosto povedano: kamni bolijo, režejo in tiščijo, pa naj je plaža na videz še tako lepa. Če vas nosi začetniška zaljubljenost ali nora pohota naključne avanture, je to skoraj nemogoč podvig.

Ne spreglejte