Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
5. 12. 2014,
10.32

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

spolnost erotika

Petek, 5. 12. 2014, 10.32

6 let, 7 mesecev

Stvari, ki jih morate še poskusiti med rjuhami

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Konec leta lahko naredimo tudi pregled svojih posteljnih doživetij. Kakšni so bili vaši vrhunci v letu 2014? Potrebujete kakšen vroči nasvet za uspešen začetek leta? Predstavljamo vam jih sedem.

Ste se znašli v začaranem krogu rutinskega seksa ali ste celo prepričani, da ste med rjuhami preizkusili vse? Naj vas takoj na začetku opozorimo: domišljija med rjuhami nima meja, je pa res, da včasih potrebuje kanček spodbude, predrznosti in poguma. Ste pripravljeni na čisto nova doživetja v novem letu? Pripnite pasove in se predajte užitkom!

3, 2, 1 ... snemamo! Kamera v spalnici ima lahko neverjeten učinek: vzburljiv občutek, da se vajini vroči gibi beležijo na kartici, vzbujajo v vas še neodkrite posteljne talente, hkrati pa vas spodbujajo, da uprizorite najboljši seks življenja, saj se zavedate, da bo vajin vroč scenarij dokumentiran.

Prvo pravilo domačega porniča je popolno zaupanje med partnerjema in tudi zavedanje, da vedno obstaja verjetnost, da bo vajin posnetek nekoč pristal na spletu. Ko bosta to počela prvič, izberita kraj, kjer sta oba najbolj domača, ne preizkusita novih prijemov samo zato, da bi bila videti kul. Kamero postavita na varno mesto, da jo vajin vroči potres ne bo vrgel na tla, in izberita kot, ki vaju bo zajel v vseh položajih.

Pozabita na kamero in uživajta, vživita se v vlogo erotičnih igralcev, če vama uspe, koketirajte s kamero in si predstavljajte, da vas gleda ves svet.

Kaj pa če naju zalotijo? Hiter seks na javnih krajih je prava orgazmična bomba, ki se lahko zelo hitro prelevi v pravo spletni senzacijo. Na javnih mestih je treba poskrbeti za nekaj varovalnih ukrepov. Zaprite vrata, zagrnite zavese in se prepričajte, da ste popolnoma varni pred radovedneži in pred tujimi kamerami. Saj ne želite, da bi vas gledala ves svet ... ali pač?

Koliko odtenkov premore vajina spalnica? Leta 2015 bodo zaradi težko pričakovanega celovečernega filma Petdeset odtenkov sive spet zelo priljubljene erotične fantazije Christiana Greya. Če jih do zdaj nista upala uvesti v svoje posteljne navade, imata novo priložnost. Sado-mazo ni nujno zelo boleče, izberite tiste pripomočke, ki vam ponujajo užitek.

Začnita postopoma: prva stopnja, ki vas bo vpeljala v temačen svet Christiana Greya, je zavezovanje oči. V temi se bodo vajini občutki poglobili, pričakovanje neznanega pa bo povečalo vaše spolne apetite. Ko bosta preizkusila prvi odtenek sive, nadaljujta po občutku, od zavezovanja rok in nog do uporabe različnih pripomočkov – usnjenih bičev, kroglic ali palic za šeškanje.

V troje je slajše Če niste nagnjeni k ljubosumju in če nimate pretiranih spolnih zadržkov, je občasen posteljni gost idealna popestritev letošnje zime.

Najprej določita pravila igre in prepovedana področja. Trojček lahko dodatno popestrite z menjavo gostov ali z vklopom kamere.

Hipnotično in čutno Za dober seks ne potrebujete akrobatskih veščin, kamer in tretjih oseb – včasih je dovolj, da odprete vse čute in dovolite, da vas vsak dotik popelje globlje v erotično brezno popolnega užitka. Bodita počasna, ne pozabita na očesni stik, poslušajta se in ostanita spontana.

Naj traja ves dan Pričakovanje je eden večjih dražljajev v postelji. Že zjutraj svojemu partnerju napovejte, da ga zvečer čaka najboljši seks do zdaj, čez dan pa napetost stopnjujte z vročimi, ampak zelo konkretnimi sporočili in namigi, ki naj se iz ure v uro stopnjujejo, dokler ne bodo doživeli vrhunca v vajinem najboljšem erotičnem plesu v dvoje.

Obiščite sejem erotike Po ideje za vročo noč ali kot iskrivo uverturo v vajino novo spolno avanturo se podajte na ogled erotičnega sejma sLOVErotika, ki bo Celje od 12. do 14. decembra spremenil v slovensko prestolnico čutnosti. Več o dogajanju in programu na najbolj vročem decembrskem sejmu preverite na spletni strani http://sejem-erotika.si.

Ne spreglejte