SiolNET. Trendi Odnosi
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Si predstavljate pol ure brez telefona?

Oglasno sporočilo

Pivovarna Union bo v sodelovanju z agencijo Pristop in digitalno agencijo Renderspace v prihajajočem letu lansirala mobilno aplikacijo, ki bo promovirala druženje s prijatelji brez uporabe telefona!

Union

Ob pogledu po kavarnah, lokalih, celo fitnesih je več kot polovica oseb na svojih mobilnih telefonih. Namesto da bi izkoristili čas s prijatelji za klepet, zabavo, naklepanje skupnih pobegov v naravo, ta čas raje namenijo svojemu najboljšemu prijatelju, ki pa to ne bi smel biti – mobilnemu telefonu.

V ta namen bo Pivovarna Union kmalu lansirala mobilno aplikacijo RE:UNION. A ta bo povsem v nasprotju z drugimi aplikacijami, saj bo uporabnike v času druženja s prijatelji nagrajevala za neuporabo telefona. Ko se bosta prijatelja v Pivnici povezala in odločila, da je čas za RE:UNION, bosta odložila telefone na mizo z ekranom, obrnjenim navzdol. Aplikacija bo začela odštevati 30 minut, v katerih pa uporabnika ne smeta uporabiti telefona. Če jima to uspe, bosta oba nagrajena s kuponom za brezplačno pivo, ki ga lahko unovčita takoj in nadaljujeta svoje druženje ali pa ga prihranita za naslednji RE:UNION.

Union

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin