Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
25. 6. 2014,
18.41

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

bazen

Sreda, 25. 6. 2014, 18.41

6 let, 7 mesecev

Popolna zabava za najmlajše

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Kako otroku pričarati najboljše poletne počitnice? Potrebujemo veliko vode, kopalke, nasmejane animatorje in uspeh je zagotovljen. Počitnice bodo nepozabne.

Vsaj nekaj počitniških dni je preprosto treba preživeti v družbi sovrstnikov na bazenu, kjer otrok lahko doživi vragolije, kakršnih mu na morju ne moremo pričarati. S pomočjo izkušenih plavalnih inštruktorjev bodo otroci lahko varno uživali na bazenu, se naučili potapljati ali celo skupaj s prijatelji doživijo rojstnodnevno zabavo, kot je še ni bilo. Za najbolj navdušene plavalce so pripravili tudi intenzivne plavalne tečaje.

Tobogan, vodni top, podzemna jama in še kaj

Vodno mesto Atlantis ima dobro rešitev za popolno zabavo za najmlajše. Najmlajši obiskovalci vodnega mesta se lahko zabavajo v dveh bazenih, ki sta namenjena otrokom različnih starosti.

V bazenu za najmlajše obiskovalce Vodnega mesta Atlantis se skrivajo igrala, med katerimi še posebej izstopa otroški tobogan. Že ob pogledu na petnajstmetrski spust, namenjen samo njim, se malčkom zasvetijo oči in prva vožnja zagotovo ne bo zadnja!

Nič hudega, saj so vsa igrala v otroškem bazenu prilagojena prav za igro malčkov, odrasli pa se morajo oborožiti z dobršno mero domišljije, da bodo znali ponuditi prave odgovore na zvedava otroška vprašanja in zamisli.

V bazenu za najmlajše so poleg tobogana tudi vodna kača in druga igrala, poseben poudarek pa je na varnosti malčkov, ki se ob čofotanju lahko tudi marsikaj novega naučijo. Bazen za večje otroke pa je opremljen s številnimi dodatnimi atrakcijami, predvsem vodnimi topovi, ki nadobudnežem omogočajo živahnejšo zabavo. Bazena sta ločena, tako da vsaka starostna skupina otrok nemoteno uživa v svoji igri.

Voda iz vodnih topov bruha in škropi na vse strani, kar je pravi vir navdiha za razburljive in varne igre malih navihancev, ki jim domišljijo burijo nenavadna vprašanja. Kaj pa če vso to vodo bruha skriti podvodni zmaj? V neposredni bližini otroškega bazena je tudi bazen z valovi – še ena priložnost za otroško zabavo! Otroci lahko preizkusijo plavanje skozi skrivnostno razsvetljeno podzemno jamo, kjer teče počasna reka.

Otroci lahko v Vodnem mestu Atlantis praznujejo tudi nepozaben rojstni dan. Strokovno usposobljeni animatorji Vodnega mesta Atlantis bodo poskrbeli za številne igre v vodi. Pred praznovanjem otroci opravijo test plavanja, da je praznovanje prilagojeno plavalnemu znanju vsakega udeleženca.

Ne spreglejte