Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
13. 10. 2016,
8.09

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Intersnack

Foto: Thinkstock

Natisni članek

prigrizki zabava pižama Chio Oven Chips Chio čips advertorial

Četrtek, 13. 10. 2016, 8.09

2 meseca, 1 teden

Ko moških ni doma, ženske najraje …

Vsebino omogoča Intersnack

Foto: Thinkstock

Pižama party | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

… skočijo v pižamo in zaplešejo! Obvezna oprema: glasna glasba, tri najboljše prijateljice, veliko hrupa, nekaj opravljanja, dobra hrana, seksi koktajli, ravno prav dolg film in čips.

Moški na nogometni tekmi, ženske pa po svoje, v svojem najboljšem elementu. Tako je, orisali smo najboljši ženski scenarij, prav takšnega, o katerem ste sanjale v svojem osebnem dnevniku. Brez pretiravanj, tako je videti najboljša zabava v pižamah na svetu.

Dresscode: najljubša pižama

Ne bodite fine, pustite predsodke v predalu. Nadenite si svojo najljubšo pižamo – tisto toplo, široko, popisano, razvlečeno – in naj se zabava začne!

Kdaj ste s svojimi prijateljicami nazadnje razpravljale v takšnem sproščenem vzdušju? Ko se boste vse zbrale v pisanih pižamah, vam bo morda najprej nekoliko nerodno, vendar brez skrbi, po nekaj minutah smeha boste pozabile, da niste v vsakdanjih oblačilih. Vzdušje bo hitro postalo ravno pravšnje za prvi "odbit" ples, kaj pravite?

Kako glasno bo donelo?

Pižama party | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock Ni prave zabave brez vrhunske glasbene podlage. Ste za prvovrstni izziv? Prebijte led z glasno glasbo in skupinskim plesom. Začnete lahko z malo bolj lahkotnim Barryjem Whitom in legendarno skladbo You're First, The Last, My everything, nadaljujete z malo bolj poskočnimi ritmi, nikakor pa v svoj repertoar ne smete pozabiti vključiti zimzelene Girls Just Want to Have Fun, potem pa nadaljujete z malo sodobnejšimi ritmi: Jennifer Lopez (Ain't You Mama), Enrique Iglesias (Duel Ek Corazon ) in Justin Timberlake (Can't Stop the feeling).

 

Prigrizki – slastni in hrustljavi prigrizki!

Ne samo ljubezen, tudi prijateljstvo gre skozi želodec. Zato se pocrkljajte z odlično hrano, ki vas bo držala pokonci dolgo v noč.

Priporočamo pisane in okusne prigrizke, nekaj banjic sladoleda, malo sadja za osvežitev in čips, ki bo prišel na vrsto, ko bo čas za film.

Če nimate ideje, kako pripraviti malo drugačne prigrizke: tukaj so štirje recepti s samo tremi sestavinami:

 

Chio | Foto: Brez čipsa ni prave zabave

Na vsaki pravi domači zabavi ne sme manjkati velika skleda najboljšega čipsa. Predlagamo Chio Oven Chips, s katerim se boste lahko razvajale brez slabe vesti, saj vsebuje kar 70 odstotkov manj maščob kot običajen čips, ker je pečen v pečici.

Izbirate lahko med tremi različnimi okusi: navadni, s papriko in s kislo smetano.

 

Začinite zabavo z igrami

Za malo več smeha in mogoče kanček skrivnostnosti: usedite se na tla v krogu in preizkusite svoj pogum v igri resnica ali izziv. Pravila so preprosta: zavrtite steklenico in tista, na kateri se ustavi, mora povedati eno resnico ali sprejeti zanimiv izziv. Mogoče je to trenutek, ko bo prišla na dan kakšna skrivnosti, o kateri je kdo dolgo molčal.

Lahko pa priredite limbo ples, organizirate pantomimo ali glasno obmetavanje z blazinami.

Kozmetični salon sredi spalnice

Preizkusite nove pričeske ali barvo las, izmenjajte si izkušnje in barve ličil. Kateri se najbolj podata rdeča šminka in modra senca za veke? Katera je največja mojstrica v ličenju in katera zna splesti najlepšo francosko kito? Dajte si duška in se prelevite v pravo filmsko divo! Smeh je zagotovljen.

Za finale: film!

Grozljivka, drama, romantična komedija ali napeta kriminalka? Težko se boste na hitro zedinile, zato predlagamo najmanj bolečo rešitev: vsaka naj izbere svoj najljubši film, njegov naslov zapiše na listek papirja in ga prepogne. Z žrebom določite, kateri film si boste ogledale ob najljubšem hrustljavem čipsu.

Chio Oven Chips nagrajuje: podarjamo darilne bone za trgovine Big Bang

 | Foto:

Sodelujte v nagradni igri in se potegujte za privlačne nagrade, ki bodo popestrile vaše konce tedna.

Nagrade:

  • 1x darilni bon v vrednosti 500 €
  • 4x darilni bon v vrednosti 250 €
  • 25x darilni bon v vrednosti 40 €

Darilne bone lahko vnovčite v trgovinah Big Bang.

Kako lahko sodelujem?

Čisto preprosto:

  • z nakupom vsaj treh Chio Oven čipsov in/ali katerihkoli drugih čipsov Chio hkrati ali
  • s pravilnim odgovorom na nagradno vprašanje.
Ne spreglejte