Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
6. 11. 2013,
20.11

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

zapeljevanje babica

Sreda, 6. 11. 2013, 20.11

8 let

Kako so naše babice zapeljale moškega?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Nikar ne mislite, da so skrivnosti babic omejene samo na kuhinjske recepte, nasprotno! Tudi naše babice so kar nekaj časa in truda posvetile temu, kako zapeljati svojega moža, in bile pri tem uspešne.

Posvetite mu popolno pozornost Naše babice so znale posvetiti moškemu popolno pozornost, tudi če je to od njih zahtevalo, da se (za hip) odpovejo sebi in svojim opravilom. To zanje ni bilo zgolj odpovedovanje, ampak tudi vlaganje v odnos, saj so preprosto vedele, da je moški rad v središču pozornosti in da mu to daje občutek ljubljenosti in pomembnosti, zaradi česar bo boljši partner. Tudi vaš partner bo cenil, če ga med pogovorom pozorno poslušate in gledate v oči, namesto da zraven z enim očesom spremljate svojo najljubšo nadaljevanko.

Kuhajte zanj Rek, da gre ljubezen skozi želodec, so naše babice obvladale. Točno so vedele, kaj njihov mož najraje jé, in mu jed rade volje tudi pripravile, ne da bi ga o tem prej spraševale. Tako so možem sporočale, da jih zelo dobro poznajo in da jim je njihov užitek v veselje. Ni ga moškega, ki se ob tem ne bi raznežil, poleg tega pa raziskave kažejo, da so pari, ki se dobro poznajo, veliko bolj srečni v zakonu.

Oblecite se zanj Moški radi vidijo lepo urejeno žensko, kar so vedele že naše babice. Ko so se uredile za svojega moža, so mu dale vedeti, da so še vedno rade lepe samo zanj, ne glede na to, koliko časa sta skupaj. Moški so vizualna bitja. Ko svojo ženo vidijo v seksi oblačilih, jim to govori, da si ga ona želi in da je privlačen.

Pohvalite ga Poleg pozornosti moški potrebujejo tudi občutek, da so junaki, saj veste, tisti, zaradi katerih stvari tečejo, kot je treba. Kot babice nekoč dajte svojemu moškemu vedeti, da je za vas prvi vitez in najboljši ljubimec, prav tako pa ni treba skopariti s pohvalami njegovega videza.

Vprašajte ga za nasvet Čeprav nedvomno razmišljate s svojo glavo, vseeno kdaj vprašajte svojega moškega za nasvet in mu pokažite, da cenite njegovo mnenje. Moški se radi počutijo koristne, poleg tega pa jim to daje vedeti, da imajo v vašem življenju nenadomestljivo vlogo.

Ljubite se Čeprav tega niso razglašale na ves glas, so babice zelo dobro vedele, kako pomembno vlogo ima urejeno spolno življenje za družinsko srečo. Tam, kjer so se veliko ljubili, so se tudi bolje razumeli, pri tem se časi niso prav nič spremenili. Spolnost je eno izmed veznih tkiv odnosa, zato ne dovolite, da vam uide iz rok, ampak jo negujte, seveda s partnerjevo pomočjo.

Ohranjajte romantiko Poljubite in objemite svojega moža, ko zjutraj odhaja v službo. Spomnite ga, kako vas je zaprosil za roko. Omenite, kako mu pristaja nova srajca. Nadišavite se s parfumom, ki mu je najbolj všeč. Nasmehnite se. Z majhnimi dejanji lahko veliko storite in pozornost ohranja zakon živ.

Ne spreglejte