Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
19. 11. 2012,
17.54

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Ponedeljek, 19. 11. 2012, 17.54

7 let, 12 mesecev

Slovensko izklesano telo napoveduje najvišja mesta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Slovenski mister Marko Šobot in drugi člani ekipe so v Bangkoku na Tajskem, kjer je že mogoče čutiti napetost pred sobotnim finalom svetovnega lepotnega tekmovanja Mister International 2012.

Marko Šobot, mister Slovenije 2012, je že teden dni Tajskem, kjer je svetovno lepotno tekmovanje Mister International 2012. Petdeset lepotcev iz držav z vseh koncev naše oble se poteguje za lepotni prestol. Prvi teden je za slovenskega lepotca Marka minil v znamenju uradnih snemanj in fotografiranj. Pod stvaritve se tokrat podpisujeta fotografa iz Indonezije in Tajske. Marko je še posebej očaral zadnjega, saj ga je edinega med vsemi kandidati izbral za model v izdaji priznane revije za življenjski slog Attitude. Tudi lani je za omenjeno revijo kot edini tekmovalec poziral Slovenec Žan Cvet. Organizacija Mister Slovenije se letos podpisuje pod dve državi, Slovenijo in Srbijo. Srbsko zastavo zastopa 21-letni Luka Raco, ki ga je Marko osebno spoznal šele ob prihodu v Bangkok. Hitro sta se ujela in postala odlična prijatelja.

Trenira dvakrat na dan Med tekmovalci z vseh celin so se že stkala prijateljstva. Marko si deli sobo s slovaškim predstavnikom, s katerim se tudi sicer odlično razume. Dobro se je ujel tudi z mistri iz Srbije, Makedonije, Singapurja, Tajske in Vietnama. Postavni Dolenjec je vrhunec lepotnega dogajanja na Tajskem vzel zelo resno. Povedal je, da trenira dvakrat na dan, če mu ostane še kaj časa, si privošči tajsko masažo. "Hrana mi je pisana na kožo. Obožujem piščanca in zelenjavo, pripravljeno na sto načinov. Všeč so mi tudi različne eksotične juhe." Slovenski mister Marko Šobot je zelo priljubljen med tekmovalci, organizatorji in drugimi ljubitelji lepotnih tekmovanj. Prve stavnice so se že oblikovale in na treh različnih spletnih straneh Marku napovedujejo drugo ali tretje mesto.

Bo Slovenija spet krojila vrh? V prihodnjih dneh čakajo vse kandidate tekmovanja za najbolj izklesano telo, najlepši nacionalni kostum in najbolj eleganten videz. O državah, ki se bodo uvrstile med sanjskih TOP 15, pa bo odločal intervju tekmovalcev pred mednarodno zasedbo žirije. Finalna prireditev Mister Internatinal 2012 bo 24. novembra v priznanem gledališču v Bangkoku.

Ne spreglejte