Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
14. 12. 2017,
14.56

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Magistrat International

Natisni članek

Lewis Hamilton Galerija Emporium Boss nagradna igra advertorial

Četrtek, 14. 12. 2017, 14.56

2 meseca, 1 teden

Si želite imeti čelado s podpisom Lewisa Hamiltona?

Vsebino omogoča Magistrat International

V Galeriji Emporium so ta december pripravili nekaj posebnega: visoko modo so združili s temperamentom in dinamičnostjo formule 1, in sicer s posebno nagrado, nad katero se boste navdušili vsi ljubitelji vrhunskega dirkača Lewisa Hamiltona.

emporium | Foto:

Šport in moda se rada povezujeta, kar zelo dobro dokazuje blagovna znamka BOSS, ki se je povezala z dinamičnostjo dirk formule 1.

Vrhunska nemška blagovna znamka in dirkalni šport F1 sta se našla intuitivno, saj imata veliko skupnih imenovalcev, ki oblikujejo njun značaj: dinamičnost, profesionalnost, natančnost in ljubezen do inovacij.

Ljudje, ki nosijo BOSS, namreč izžarevajo ponosno energijo, skrito čustvenost in samozavest. In prav takšne so značilnosti enega najboljših svetovnih športnikov, aktualnega svetovnega prvaka F1 Lewisa Hamiltona. Eleganten ob posebnih priložnostih, sproščen in športen v okolici dirkališča.

emporium | Foto:

In Lewis Hamilton je to zimo še bliže slovenski prestolnici. Kako?

HUGO BOSS je Galeriji Emporium podaril ekskluzivno čelado s podpisom Lewisa Hamiltona, ki bo vsem obiskovalcem na ogled do 19. decembra, že 21. decembra ob 18. uri pa jo bo srečni nagrajenec lahko odnesel domov.

Kdo bo novi lastnik ekskluzivne čelade s podpisom Lewisa Hamiltona? | Foto: Kdo bo novi lastnik ekskluzivne čelade s podpisom Lewisa Hamiltona?

Kako lahko sodelujete v nagradni igri?

Povsem preprosto! Vse, kar morate storiti, je, da obiščete kotiček HUGO BOSS v Galeriji Emporium ali Emporiumu, izpolnite kupon in ga najkasneje do torka, 19. 12., do 21. ure oddate v za to pripravljeno škatlo.

Žrebanje bo potekalo v živo, in sicer 21. 12. točno ob 18. uri v Galeriji Emporium, zato je pomembno, da ste na žrebanju prisotni, sicer vaše prijave ne bodo upoštevali. Več o nagradni igri si lahko preberete TUKAJ.

Ne spreglejte