Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
8. 6. 2012,
12.29

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

ocenili smo Monica Bellucci Severina

Petek, 8. 6. 2012, 12.29

8 let

Severina bi rada bila Monica Bellucci

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Hrvaška pevka Severina se rada primerja s tujimi zvezdami, še posebej v modnih oblačilih, tokrat je skočila v enako obleko kot italijanska diva.

Ko smo videli hrvaško pevko Severino v tesni modri oblekici s pikami, se nam je zdelo, da smo nekaj podobnega že videli na italijanski filmski zvezdi Monici Bellucci.

Oblekica modne znamke Dolce & Gabbana je krojena tako, da poudari ženske obline, dame pa jo zelo rade nosijo. Ker je italijanska igralka Monica Bellucci zaščitni obraz te modne znamke, ni čudno, da je pogosto v oblačilih italijanskega modnega dvojca, Severina pa je tudi že večkrat pokazala, da se dobro počuti v tej modni znamki. Samo spomnite se njenih sprehodov po splitskih ulicah v opaznih oblačilih.

Najprej moramo poudariti, da obleki nista popolnoma enaki, saj ima obleka Monice Bellucci, ki jo je nosila na tednu mode v Milanu februarja 2012, dolge rokave in je na koncu brez naborkov. Monica je času primerno nosila temne nogavice in črne sandale. Svoje temne lase je imela spuščene in v rokah črno torbico. Mejkap je bil značilno njen, skoraj neopazen.

Hrvaška pevka Severina se je v modri obleki s pikami pojavila pred štirimi meseci. Na Instagramu je delila fotografijo, na kateri se v studiu pripravlja na novo pesem. Ob obleki je nosila rdeče čevlje z visoko peto in torbico modne znamke Chloe. Lase si je spela v ohlapen čop.

Italijanska oblikovalca Domenico Dolce in Stefano Gabbana ne skrivata, da je Monica Bellucci njuna izbranka, in jo imata v mislih, ko šivata oblačila. Monici Bellucci, enemu od najopaznejših sredozemskih lepotnih idealov, je težko katera kos, tudi če je druga lepotica Severina. Naš glas gre Monici, skoraj vedno.

Ne spreglejte