Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
20. 10. 2016,
8.13

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

modrček spodnje hlačke spodnje perilo Lisca

Četrtek, 20. 10. 2016, 8.13

6 let, 6 mesecev

Nežen dotik jeseni

Oglasno sporočilo

Narava se preoblači, smuknila je v barvito odejo. Drevesne krošnje so oživele in hladen vetrič se poigrava z odpadlim listjem. Vsi se radi igrajo, majhni in veliki, predstavniki tako močnejšega kot tudi nežnejšega spola, in zadovoljstvo, ki ga jesen prinese, je barvitost sreče, ki nas prevzame.

Vir: Lisca | Foto: Vir: Lisca

Letošnja jesen bo obarvana s čutnostjo, ki se skriva prav v vsaki ženski. Ženstvenost, eleganca in udobje se odražajo v perilu Lisca in Cheek by Lisca, ki ga lahko kombinirate tako za poslovni vsakdan, sproščene popoldneve kot posebne večerne priložnosti. Za bolj nežno in mladostno počutje izberite romantične potiske cvetlic, geometrijske vzorce ali srčke. Izbira modnega, udobnega in zapeljivega perila bo z nežnim dotikom vašega telesa polepšala še tako turoben jesenski dan.

Vir: Lisca | Foto: Vir: Lisca

Za boljše počutje v svoji koži in večjo samozavest bi morala vsaka ženska kdaj poseči po zapeljivem spodnjem perilu. Privoščite si model, ki ga še nimate v svoji garderobi, morda lep zapeljiv pasek ali pa modrček s prosojno čipko na košaricah, in začutite utrip, ki vam ga daje skrbno izbrani model. 

Vir: Lisca | Foto: Vir: Lisca

Izkoristite jesensko priložnost in si ob nakupu dveh ali več izdelkov perila Lisca ali Cheek by Lisca zagotovite 20 % popust. Ugodnost velja od 20. do vključno 31. oktobra 2016 v prodajalnah Lisca in Cheek by Lisca ter v spletni trgovini Lisca.

Ne spreglejte