SiolNET. Trendi Moda
2,25

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Nova mis Slovenije: Izbora sem se udeležila, ker gre za projekt z vsebino #video

2,25

termometer

"Ko sem zaslišala svoje ime, je bil šok, imela sem prazno glavo. Nisem vedela, kaj narediti. Takrat si v evforji in zelo srečen, veš pa, da pride s tem tudi odgovornost," je trenutek razglasitve svoje zmage v oddaji Dan. na Planet TV opisala letošnja mis Slovenije Maja Zupan iz Britofa pri Kranju.

[video: 64639 / ]

"Nikoli nisem spremljala teh tekmovanj. Do izbora sem prišla po naključju. Fotograf mi je omenil zadevo. Na informativnem pogovoru mi je nato lastnica licence razložila, da ne gre več za običajno tekmovanje, ampak za projekt z vsebino. To me je prepričalo," je Zupanova odgovorila na vprašanje voditeljice Lili Žagar, ali si je že od majhnega želela postati mis.  

Oddajo Dan. lahko spremljate vsak dan ob 17.00 na Planet TV.

"Dekleta dobijo možnost, da si ustvarijo poslovni načrt, ki ga s pomočjo organizatorjev tekmovanja pozneje lažje izpeljejo. Letos je poudarek na podjetništvu in dobrodelnosti. Projekt spodbuja, da se dekleta razvijajo v vseh smereh," je povedala o izboru. 

O tem, ali je pričakovala zmago, pa je povedala: "Če se potrudiš, veš, da boš nekaj dosegel. Nektera dekleta so se bolj trudila, druga manj, nekoliko sem pričakovala, nisem pa vedela, da bom med prvimi tremi." 

"Dolgo smo se pripravljale, a še premalo. Razviti se moraš na vseh področjih. Pri projektu sem bila pol leta. Najprej sem zmagala na izboru za mis Gorenjske. Lahko rečem, da sem v tem času napredovala, verjetno zato, ker sem si to želela," je sklenila.


Preberite še: Mis Slovenije 2017 je Gorenjka Maja Zupan #video


Prva spremljevalka mis Slovenije je postala Lana Krajnc iz Maribora, druga spremljevalka pa je Patricija Finster iz Polic pri Gornji Radgoni.

Zmagovalka Maja Zupan se bo na finalnem svetovnem izboru, ki bo novembra v mestu Sanja na Kitajskem, pomerila z lepoticami iz 130 držav.

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 210
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin