SiolNET. Trendi Kultura
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Špasova dekliščina obnorela občinstvo

Oglasno sporočilo

Težko pričakovana komedija leta v Špas teatru je upravičila pričakovanja. "Vav. To je to. Smeh zagotovljen. Izvrstna zabava. Vroče in žgečkljivo. Dekliščina je zagotovo nova Špasova uspešnica. Tokrat je Špas presegel samega sebe, predstava, ki jo morate nujno videti ..." je bilo slišati po premieri seksi komedije, ki je dodobra nasmejala občinstvo v popolnoma razprodani dvorani Špas teatra.

Igralci nove uspešnice Dekliščina z režiserko Violeto Tomič in Urško Alič.  | Foto: Igralci nove uspešnice Dekliščina z režiserko Violeto Tomič in Urško Alič.

Gledališka različica velike britanske uspešnice 'za vsa čutila' Do nazga je po 20 letih ponovno zaživela in pokazala, kako znajo ženske na striptizvečerih hitro najti zverinico v sebi in se prepustiti ... In prepustili so se tudi gledalci ter uživali v seksi komediji. Na premieri v Špas teatru smo spremljali zgodbo o prijateljicah, ki si običajen večer krepko obrnejo na glavo. Nočni klub, slačifantje, spektakularna zabava, preobrati ... Zgodi se marsikakšen zaplet in doživi ognjemet. Super žurko na odru in v dvorani so pod režijsko taktirko Violete Tomič zakuhali: Tadej Pišek, Urška Vučak Markež, Nataša Ralijan, Maja Martina Merljak, Lara Jankovič, Jernej Čampelj, Sebastjan Starič in Jože Doberšek. S plesnimi točkami in zabavno igro so gledalce pripravili do spontanih aplavzov, huronskega smeha, s sprehodi med občinstvom pa poskrbeli za doživetje, ki bo še dolgo ostalo v spominu.

Špas teater dekliščina | Foto:

"Vesela sem, da je bila premiera predstave, ki je nastajala več kot pol leta, tako uspešna, da so gledalci resnično navdušeni. Ni lepšega kot slišati konstanten smeh iz dvorane, ki se bo s to predstavo gotovo širil še vso zimo. Mislim, da odlično nadaljujemo naše poslanstvo, ki se glasi – nasmejati ljudi!" je po premieri povedala direktorica Špas teatra Urška Alič.

Direktorici Urški Alič je v vedno večjo pomoč v Špas teatru sin Žiga Flajnik | Foto: Direktorici Urški Alič je v vedno večjo pomoč v Špas teatru sin Žiga Flajnik

Med občinstvom je bilo na premieri precej znanih Slovenk in Slovencev, ki so petkov večer izkoristili za smeh. Med drugimi so prišli: Helena Blagne, Blaž Švab, Jernej Kuntner, Lucija Ćirović, Neisha, Nataša Pirc Musar, Nina Šušnjara, Klemen Bunderla, Britta Bilač, Ana Maria Mitič, Iča Putrih, Bernarda Jeklin, Uroš Smolej, Marko Vozelj, Milan Gačanovič, Iryna Osypenko, Iztok Čop, Miki Vlahovič, Pia Pustovrh, Alenka Bikar ... Helena Blagne je po predstavi povedala: "Same desetke vsem igralcem, ki so poleg igre pokazali izjemno nadarjenost še koreografsko, to ni kar tako. Seveda pa je zaključek s striptizom še tista pika na i, da je bila Dekliščina tudi 'nora', kot mora biti. (smeh)"

Špas teater dekliščina | Foto: Brez besed ni ostala niti Lucija Ćirović: "Izjemna predstava. Kapo dol celotni ekipi! Sploh si ne morete predstavljati koliko truda in talenta je potrebnega, da te predstava od začetka do konca drži nasmejanega, da se ves čas zabavaš in uživaš ... Kot komičarka vem, kako je biti na odru in skrbeti za dobro vzdušje, zato samo pohvale - fantastično delo", Miki Vlahovič pa je dodal: "To je bila res ena noro dobra dekliščina. Fantje, tokrat si lahko dekliščino privoščite tudi vi, nujno si poglejte, kaj se na njih dogaja – v Špas teatru."

Ob koncu predstave so kot posebni gostje na premieri nastopili fantje iz striptizskupine Total Knockout in še dodatno razgreli občinstvo, zabava pa se je nato nadaljevala v lokalu Casa Del Papa.

Slačifantje Total Knockout, ki so popestrili in razgreli občinstvo na premieri, bodo enkrat na mesec popestrili predstavo Dekliščina in razveselili dekleta na Špasovih posebnih - Lady's night večerih. | Foto: Slačifantje Total Knockout, ki so popestrili in razgreli občinstvo na premieri, bodo enkrat na mesec popestrili predstavo Dekliščina in razveselili dekleta na Špasovih posebnih - Lady's night večerih.

Več na www.spasteater.com.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin