Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
16. 2. 2024,
12.27

Osveženo pred

1 dan, 5 ur

Oglasno sporočilo

Natisni članek

čokolada napolitanke Loacker PR članek

Petek, 16. 2. 2024, 12.27

1 dan, 5 ur

Privoščite si košček dobrote. Loacker.

Oglasno sporočilo
ALL_Home_Minis_mum+with+boy_Tab-Product_1200x900 | Foto Loacker

Foto: Loacker

Da je nekaj dobro, za Loacker pomeni mnogo več, kot le, da ima dober okus. Pomeni tudi, da so izdelki popolnoma naravni in da pri njihovi pripravi ravnajo odgovorno do narave in okolja.

loacker-maerz-druck-27-1200_v3 | Foto: Loacker Foto: Loacker

Novi trendi

Med sestavinami, ki so vedno bolj zaželene, arašidovo maslo slovi po visoki vsebnosti proteinov, vitaminov in mineralov ter malo ogljikovih hidratov. V kremi napolitank in tortin je okus arašidovega masla odlična kombinacija s hrustljavimi vaflji in čokolado. Za popolno ravnotežje med dobrim okusom in dobrim počutjem pa so na voljo nove Loackerjeve napolitanke s polnozrnatimi vaflji in kar 30 odstotkov manj sladkorja od drugih napolitank. Kljub temu njihov okus prepriča še tako zahtevne ljubitelje napolitank.

Peanut_Range_H_1200 | Foto: Loacker Foto: Loacker

Skrbno izbrane sestavine

Skrivnost uspeha Loackerjevih napolitank in čokoladnih specialitet se skriva v skrbno izbranih naravnih sestavinah in proizvodnji v osrčju neokrnjene narave italijanskih Dolomitov, na nadmorski višini tisoč metrov. Za svoje izdelke vedno uporabljajo le najboljše naravne sestavine, hrustljave italijanske lešnike z lastnih plantaž, ki so sveže prepraženi pri Loackerju, mleko in svežo vodo iz okoliških gora, visokokakovosten kakav iz Afrike, burbonsko vaniljo z Madagaskarja … Ob tem naj poudarimo, da Loackerjeve napolitanke in čokoladne specialitete ne vsebujejo gensko spremenjenih organizmov, umetnih barvil in arom ter transmaščob. Na vsakem koraku v proizvodnem procesu poteka strogo preverjanje, da dobijo iz vsakega delčka sestavin najboljši okus. Poskrbeli so, da so izdelki popolnoma naravni in ponujajo še več okusa, čeprav so zmanjšali količino sladkorja v njih.  

Collage+Noc+Lat+Van+Cac_1600x1600px | Foto: Loacker Foto: Loacker

Odgovorni do okolja in povezani z naravo

Pri Loackerju pozornosti ne posvečajo le okusu, ampak so tudi trajnostno naravnani. Njihova embalaža je stoodstotno obnovljiva, z novimi pakiranji pa so količino embalaže zmanjšali kar za 120 ton letno. S pridelovalci sestavin sodelujejo dolgoročno in neposredno, ker lahko le tako zagotavljajo najvišjo kakovost pridelkov. Lokalne skupnosti tudi izobražujejo o pridelovanju in ohranjanju okolja. Ohranjanje narave in družbena odgovornost sta bili vedno ključni vrednoti podjetja in za Loacker predstavljata del ideje dobrote, ki poleg dobrega okusa pomeni še veliko več.

loacker-social-juli-DRUCK-41_1200 | Foto: Loacker Foto: Loacker

Loackerjeve napolitanke so znane po odličnem polnem okusu in izjemni hrustljavosti. 

Popolnoma naraven košček dobrote.


2023-02-08-nutrition-functional-005-druck_1200 | Foto: Loacker Foto: Loacker

Naročnik oglasnega sporočila je TOBAČNA GROSIST, D.O.O.

Ne spreglejte