Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
10. 12. 2007,
13.50

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Ponedeljek, 10. 12. 2007, 13.50

8 let

Videospoti: Tanja Žagar

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Okoli novega leta Tanja Žagar poslušalce razveseljuje s pesmijo in videospotom Nora noč. Poglejte si še preostale videospote z albumov Naj živi lep spomin, Hvala, ker si ob meni ti in drugih.

Prihaja novo leto in s tem tudi veseli in sproščeni večer z zabavo v družbi prijateljev. Prav za takšne posebne noči je priljubljena pevka Tanja Žagar pripravila žurersko pesem Nora noč, ki je objavljena na njenem aktualnem albumu Naj živi lep spomin, in za njo posnela tudi zabaven videospot.

Album Naj živi lep spomin in številni uspehi

Tanja Žagar velja za eno od najbolj priljubljenih slovenskih pevk. Pevka, ki je 1. julija 2012 praznovala 30. rojstni dan, je na sceni že več kot 16 let. Svojo kariero je začela v najstniški skupini Foxy Teens (1996–2005), od leta 2005 pa nastopa kot samostojna izvajalka. V tem času je izdala tri albume (za prva dva je že osvojila zlati plošči), posnela 15 videospotov, leta 2011prejela viktorja, dve leti zapored osvojila gong popularnosti (2010, 2011) ter prejela kar nekaj priznanj na slovenskih in mednarodnih glasbenih festivalih.

Konec leta 2011 je izdala tretji album Naj živi lep spomin, katerega naslovna skladba je istoimenska pesem Naj živi lep spomin. Nostalgična izpovedna pesem, ki opeva pretekle nepozabne in neponovljive življenjske trenutke, nadaljuje zgodbo nosilnih pesmi z njenih zadnji dveh albumov – Tiho, tiho čas beži (2008) in Hvala, ker si ob meni ti (2009).

Na albumu Naj živi lep spomin je objavljenih 14 pesmi, med njimi tudi štirje dueti s priznanimi slovenskimi glasbeniki, z Adijem Smolarjem, Alfijem Nipičem, Marijanom Smodetom in Rokom Ferengjo. Tudi na tem albumu je Tanja večinska avtorica skladb, skozi besedila pa razkriva tudi svojo življenjsko zgodbo.

Poleti 2012 je izdala tudi svoj prvi koncertni album Zlati večer v živo – Hvala, ker si ob meni ti (2011), ki vsebuje CD in DVD s posnetki z velikega koncerta z gosti, ki ga je pevka priredila spomladi 2012 v celjski dvorani Golovec.

Ne spreglejte