Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
1. 3. 2018,
9.02

Osveženo pred

6 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,83

1

Natisni članek

sterilizacija vazektomija Mick Jagger Keith Richards

Četrtek, 1. 3. 2018, 9.02

6 let, 1 mesec

Keith Richards Micku Jaggerju: Čas je za vazektomijo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,83

1

Keith Richards | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Legendarni kitarist Rolling Stonesov je izjavil, da njegov kolega iz skupine pri tej starosti ne bi več smel imeti otrok in da je skrajni čas, da si "precvika" semenovode.

Revija WSJ, ki jo izdaja časopis Wall Street Journal, je objavila obsežen intervju s Keithom Richardsom, neuničljivim kitaristom skupine The Rolling Stones. Richards se je v intervjuju razgovoril o marsičem, največ pozornosti pa so požele njegove izjave o frontmanu skupine Micku Jaggerju, s katerim sta po besedah kitarista že od nekdaj na neki način na bojni nogi, a kot prijatelja.

Richards se je obregnil ob dejstvo, da je Jagger decembra 2016 pri 73 letih dobil že osmega otroka. "Mick je radoživ star pezde," je izjavil, "čas je za vazektomijo, pri teh letih ne moreš biti oče. Ti ubogi otroci!"

Jagger ima, kot omenjeno, osem otrok - najstarejša Karis ima 47 let -, ob tem pa še pet vnukov in pravnukinjo.

Jagger in Richards imata že od nekdaj buren odnos. | Foto: Getty Images Jagger in Richards imata že od nekdaj buren odnos. Foto: Getty Images

Richards je sicer v intervjuju povedal, da so tovrstne zbadljivke v njegovem odnosu z Jaggerjem nekaj povsem običajnega. V svoji avtobiografiji Življenje je tako o pevcu med drugim zapisal, da je neznosen in da ima majhen penis, a Jagger mu tega ni zameril. "Pričkala bi se ne glede na to, kaj sem napisal v knjigi, marsikaj pa sem tudi zamolčal," je izjavil za WSJ, nato pa dodal: "Midva se hraniva prav s tem ognjem, ki je med nama."

Čeprav mu Jagger naj ne bi zameril zbadljivk, pa se je Richards pozneje očitno pokesal zaradi svojih izjav. Na Twitterju je namreč zapisal: "Globoko obžalujem izjave o Micku, ki sem jih dal za WSJ in ki niso bile na mestu. Seveda sem se mu opravičil tudi osebno."

 

Ne spreglejte