SiolNET. Trendi Glasba
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Justin Bieber posodil svojo pesem za napovednik filma Bully

2

termometer

Justin Bieber, ki je znan po svoji dobrodelnosti, je posodil svojo pesem Born to be Somebody za napovednik dokumentarnega filma Bully, ki je čez lužo dvignil precej prahu.

Dokumentarec Bully, ki sicer govori o nasilništvu med najstniki, je čez lužo prejel mešane odzive. Nasilništvo med ameriškimi najstniki je pogost pojav, tega pa se zaveda tudi kanadski zvezdnik Justin Bieber, ki je omenjeni dokumentarec podprl tako, da mu je posodil svojo pesem Born to be Somebody. Omenjeno pesem lahko slišite v delčkih napovednika, ki si ga lahko ogledate spodaj.

"Moji oboževalci me vedno podpirajo, če se lotim nekaj, kar je koristnega za družbo in svet. To je ena od stvari, na katero sem zelo ponosen. Močno upam, da si bo veliko ljudi ogledalo film Bully in se začeli pogovarjati tudi o tem, kako izkoreniniti nasilništvo med najstniki," je povedal 18-letni Justin Bieber.

Film, ki so ga v kinematografih začeli predvajati konec prejšnjega meseca, je sicer prejšnji teden dobil oznako PG-13, kar pomeni, da ni primeren za mlajše od 13 let oziroma morajo biti ob gledanju filma prisotni starši. Po premieri na filmskem festivalu Tribeca so film ocenili z oznako R, kar pomeni, da si ga ne bi smeli ogledati mlajši od 17 let. Produkcijska hiša Harveyja Weinsteina, ki je film posnela, se je borila proti tej oznaki, pri tem pa sprožila ostro debato o filmu in oznakah. Ustvarjalci filma so film rahlo priredili in dosegli zgoraj omenjeno oznako PG-13.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin