Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
26. 4. 2016,
18.00

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

TViN SiOL TV Ena žlahtna štorija

Torek, 26. 4. 2016, 18.00

6 let, 7 mesecev

Marija na "dvojnem" zmenku

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Naročniki SiOL TV in storitve TViN si boste lahko danes od 20. ure predpremierno, en dan pred vsemi drugimi, ogledali 41. del tretje sezone najbolj priljubljene slovenske serije.

Žan ob spoznanju, da je Maji odtekla voda, pade v nezavest. Po telefonskem pogovoru z medicinsko sestro postane jasno, da bo rešilni avtomobil prepozen in da bo Maja morala roditi doma.

Berto pove, da ima v vasi samo Marija tovrstne izkušnje. Maja najprej noče niti slišati za njeno pomoč, na koncu pa spozna, da druge izbire niti nima.

Anica in Smiljan morata za vsako ceno preprečiti odhod Zale in Avguština na vinski sejem.  Smiljana med neuspešnimi poskusi, da bi poškodoval kombi, rešijo Majini popadki.

Anica in Smiljan morata za vsako ceno preprečiti odhod Zale in Avguština na vinski sejem. | Foto: Anica in Smiljan morata za vsako ceno preprečiti odhod Zale in Avguština na vinski sejem.

Marija se odpravi na zmenek z Milanom. Ta za svojo kraljico naroča samo najdražjo in najboljšo hrano, v tekmo za njeno srce pa se vmeša še Bonifacij, ki se je zaradi tega dogodka odpovedal kosilu.

Ljubezenski trikotnik prekine Avguštin z informacijo, da Maja rojeva. Marija takoj odhiti iz gostilne. Bonifacij in Milan hočeta zraven, vendar morata najprej plačati račun.

Naročniki SiOL TV in storitve TViN si lahko brezplačno ogledate vse dele prve in druge sezone serije Ena žlahtna štorija, predpremierno pa tudi vse nove dele tretje sezone, in sicer 24 ur pred rednim predvajanjem na Planet TV.

 

Videoteka Ena žlahtna štorija – dostop:

Dostop do videoteke je za naročnike Telekoma Slovenije brezplačen. Eno žlahtno štorijo najdete na SiOL TV* na programskem mestu 10 ali 243 oziroma prek TViN-a.

Tisti, ki niste naročniki Telekoma Slovenije, pa lahko do serije dostopate prek TViN-a in ogled plačate z Moneto po ceni 9,96 € v enkratnem znesku, ki velja do 1. 8. 2016.

*Velja le za komunikator BOX.

Ne spreglejte