Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
19. 7. 2018,
18.00

Osveženo pred

5 let, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,47

Natisni članek

dokumentarec dokumentarna serija Vice

Četrtek, 19. 7. 2018, 18.00

5 let, 9 mesecev

Dovolj ima kritik

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,47
Vice - mesto v džungli del 4 | Foto Planet TV/Vice

Foto: Planet TV/Vice

Jimmy Stice, ustanovitelj mesta sredi džungle, ki naj bi bilo najbolj sonaravno mesto daleč naokrog, se je odločil, da naredi konec kritikam razočaranih študentov. Ti so študij v Kalu Yali opustili še pred koncem semestra, češ da je resort daleč od sonaravnega. Mu bo uspelo, glede na to, da ga je prišel v panamski deževni gozd pograjat celo prijatelj?

Zanimivo dokumentarno serijo Vicelanda Mesto sredi džungle lahko spremljate na Planet TV od ponedeljka do petka ob 22.30 na Planet TV. Novega dela ne zamudite že nocoj!

Jimmyjev prijatelj Stephen mu je pred leti, ko se je lotil izgradnje Kalu Yale, priskočil na pomoč in mu priskrbel 400 dreves, da jih je lahko zasadil. Ko se zdaj spet pridruži idiličnemu mestu sredi džungle, pa je kar malo razočaran, češ da je Jimmy v petih letih naredil premalo. "Kje so ceste? Kje je voda? Kje je infrastruktura?" ga sprašuje Stephen. Poleg tega mu očita, da bi moral z denarjem, ki mu ga študentje plačujejo, da en semester bivajo tukaj in se učijo, zgraditi že mnogo več, kot je.

 

A post shared by Kalu Yala (@kaluyala) on

A prijateljevo zbadanje in očitki še zdaleč niso edino, kar pesti Jimmyja. Tudi mnogi študentje so razočarano zapustili program sredi panamskega deževnega gozda, češ da Jimmy na spletu prodaja eno, realnost tam pa je povsem drugačna. Steklenice piva, kozarci arašidovega masla, internet, kositrne strehe … Vse to naj ne bi smelo priti do tako opevanega sonaravnega mesteca sredi džungle.

Česa se je podjetni Jimmy Stice lotil, da bi zaprl usta vsem dvomljivcem in utišal kritike? Preverite že nocoj v novem delu Vicelandove dokumentarne serije Mesto sredi džungle, ki bo na sporedu ob 22.30 na Planet TV.

Kalu Yala spletna stran
Trendi Mesto sredi panamske džungle tudi v resničnem življenju še vedno obratuje
Kalu Yala
Trendi Je mesto sredi džungle največja prevara v zgodovini?
Ne spreglejte