SiolNET. Trendi Film in TV
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Že v videoteki DKino!

Trd oreh 2: Še trši, še bolj nori (The Nut Job 2: Nutty by Nature)

0

termometer

Trd oreh 2: Še trši, še bolj nori

V slovenščino sinhronizirano nadaljevanje animirane uspešnice iz leta 2014 prikazuje veverička Sandija in druge prebivalce mestnega parka, ki poskušajo obvarovati svoj življenjski prostor pred načrti pokvarjenega župana.

ZDA, Kanada, Južna Koreja/2017/87 min.
Režija: Cal Brunker
Glasovi: Aleksander Golja, Blaž Šef, Mirko Medved, Tina Ogrin, Emir Jušič
Žanr: Animirana komična pustolovščina
Ocena IMDb: 5,2/10 │ Rotten Tomatoes: 9 %

Veveriček Sandi skupaj s svojima najboljšima prijateljema, mopsom Rubensom in podgano Frendom, prebiva v pred kratkim zaprti trgovini oreščkov. Hrane je na pretek in življenje je prečudovito, dokler trgovine ne raznese v skrajno čudni eksploziji.

Po neuspešnem iskanju hrane po vsem mestu se Sandi vrne v Park svobode. Toda pokvarjeni župan ima s parkom povsem drugačne načrte. Na tiskovni konferenci tako naznani, da bodo Park svobode prerili z buldožerji in na njem postavili zabaviščni park."Čeprav gre za zabaven film, ta prinaša tudi pomembno sporočilo o vključevanju. Živali spoznajo, da lahko dosežejo karkoli, če pozabijo na medsebojne razlike in stopijo skupaj.

V današnjih časih je še posebej pomembno, da se sprijaznimo s svojo različnostjo in skupaj rešujemo težave." Cal Brunker, režiser in soscenarist filma


Trd oreh 2: Še trši, še bolj nori


Zanimivosti:

• Poster filma, ki prikazuje junake v želodu, je posvetilo posterju kultne komedije Monty Python in Sveti gral (1975).

Trd oreh 2: Še trši, še bolj nori • To je po LEGO Batman Filmu drugi animirani celovečerec Willa Arnetta (Sandi), ki je izšel v letu 2017.

• Animiran prvenec igralke Maye Rudolph Film o emojijih (2017) je prispel v kinematografe natančno dva tedna pred premiero Trdega oreha 2.

• Gospod Čang – temu je v angleški različici filma glas posodil Jackie Chan – svoje nasprotnike onesposobi z udarcem z enim palcem.

To je bil značilen udarec Brucea Leeja, s katerim je Chan kot kaskader sodeloval pri filmih Pobesnele pesti (1972) in V zmajevem gnezdu (1973).


 V videoteki DKino si oglejte tudi: Jaz, baraba 3 (Despicable Me 3)

Napovednik filma Trd oreh 2: Še trši, še bolj nori:

[video: 67181 / ]


Videoteka DKino na televiziji Telekoma Slovenije: programsko mesto 5.

Film je na voljo tudi v spletni videoteki DKino na www.tvin.si.


Film si lahko ogledate tudi v HD-kakovosti!

Vsebine visoke ločljivosti so na voljo uporabnikom, ki dostopajo do televizije Telekoma Slovenije prek optičnih povezav Telekoma Slovenije, uporabljajo BOX in imajo vsaj HD-ready TV-sprejemnik. Za preizkus delovanja HD-vsebin v videoteki DKino uporabite brezplačen predogled.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin