SiolNET. Trendi Film in TV
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Že v videoteki DKino!

Jaz, baraba 3 (Despicable Me 3)

0

termometer

 | Foto:

Tretje poglavje priljubljene animirane franšize, v katerem se zlikovec Gru spopade s svojim dolgo izgubljenim bratom dvojčkom Drujem.

ZDA/2017/90 min.
Režija: Pierre Coffin, Kyle Balda, Eric Guillon
Glasovi: Steve Carell, Kristen Wiig, Trey Parker, Miranda Cosgrove, Dana Gaier, Steve Coogan
Sinhro.: Klemen Bunderla, Matevž Mueller, Vita Suhadolc, Maša Tiselj, Julija Golob
Žanr: Animirana akcijsko-komična pustolovščina
Ocena IMDb: 6,3/10 │ Rotten Tomatoes: 60 %

Zlobec Gru je v preteklosti poskušal ukrasti Luno in poiskati največjo barabo na svetu, tokrat pa se mora spopasti s svojim dolgo izgubljenim bratom dvojčkom Drujem.

Ob bratski tekmovalnosti Gruja čaka še spopad z Balthazarjem Brattom – nekdanjim otroškim zvezdnikom, obsedenim z likom, ki ga je igral v 80. letih 20. stoletja –, za piko na i pa so tukaj še nove prigode prikupnih Minionov.


V videoteki DKino sta na voljo obe različici filma – sinhronizirana in podnaslovljena!

V videoteki DKino si lahko ogledate tudi filme Jaz, baraba, Jaz baraba 2 in Minioni.

Jaz, baraba 3 | Foto:


Zanimivosti:

• Film je v svetovnih kinematografih zaslužil več kot milijardo ameriških dolarjev in trenutno zaseda tretje mesto na lestvici najdonosnejših filmov leta 2017 ter četrto mesto na lestvici najdonosnejših animiranih celovečercev v zgodovini.

Jaz, baraba 3 | Foto: • To je po Minionih (2015) drugi celovečerec studia Illumination Entertainment, ki je v kinih zaslužil več kot milijardo ameriških zelencev, s tem uspehom pa se ne more pohvaliti nobena druga animirana franšiza.

Steve Carell je dejal, da bi to lahko bil zadnji film, v katerem je posodil svoj glas Gruju. Igralec je pozneje pojasnil, da bi z veseljem sodeloval tudi pri nadaljevanju Minionov.

• V prvih dveh delih franšize je Deklici Agnes glas posodila Elsie Fisher, tokrat pa je to namesto nje storila Nev Scharrel, saj je bila Fisherjeva za vlogo prestara.

• Margotina majica s podobo Grincha je referenca na naslednji animiran projekt studia Illumination Entertainment, njihova celovečerna priredba slovite zgodbe dr. Seussa pa naj bi v kinematografe prispela novembra 2018.


Napovednik filma Jaz, baraba 3:

[video: 65934 / ]


Videoteka DKino na televiziji Telekoma Slovenije: programsko mesto 5.


Film si lahko ogledate tudi v HD-kakovosti!

Vsebine visoke ločljivosti so na voljo uporabnikom, ki dostopajo do televizije Telekoma Slovenije prek optičnih povezav Telekoma Slovenije, uporabljajo BOX in imajo vsaj HD-ready TV-sprejemnik. Za preizkus delovanja HD-vsebin v videoteki DKino uporabite brezplačen predogled.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin