Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
2. 3. 2021,
7.00

Osveženo pred

2 meseca, 3 tedne

Vsebino omogoča Dovido

Natisni članek

Dovido advertorial urejanje doma plakat slike

Torek, 2. 3. 2021, 7.00

2 meseca, 3 tedne

Prazne stene spremenite v lastno galerijo

Vsebino omogoča Dovido
Dovido

Stanovanje postane dom šele, ko ga uredite po svojem okusu ter mu dodate predmete, ki prostoru vdahnejo dušo in izkazujejo osebnost lastnika.

Prazne stene so mogoče primerne za sterilna okolja, kjer sta red in čistoča na prvem mestu, a doma je prazna stena nekaj, kar kliče po spremembi.

Ali želite, da bi imel vaš dom tudi umetniški navdih? Za umetniški vtis lahko v stanovanju obesite slike in plakate, ki odsevajo vašo umetniško plat.

Umetnost v vsak dom

Dovido | Foto:

Abstraktne slike bodo v vaš interjer vnesle to vrsto umetnosti, ki bo pomagala, da boste bolj ustvarjalni in učinkoviti, saj imajo podobe okrog vas moč, da iz vas izvabijo kreativnost. Abstraktne slike bodo spodbudile vašo domišljijo in predstavnost. Če nimate časa za obiskovanje galerij, lahko svojo malo galerijo ustvarite kar v domači dnevni sobi.

Slike lahko predstavljajo črte, linije, moderne vzorce in barve, lahko pa ponazarjajo tudi konkretne predmete, rože, mesta ali upodabljalo ljudi in naravo na abstraktni ravni. Abstraktne slike združujejo moderno grafiko in abstrakten koncept.

Dovido | Foto:

Ne dovolite, da vaši občutki in navdihi odtavajo stran, temveč se prepustite temu, da vaš pogled odtava na abstraktne slike. Nepravilne površine, črte, barvne iluzije in geometrijski liki uvrščajo abstraktne slike med sodobno obliko umetnosti. Abstraktne slike imajo široke možnosti uporabe, primerne so za skoraj vse prostore. Odlično se ujamejo z minimalističnim in skandinavskim interjerjem. S pomočjo barvitih abstraktnih slik se bosta v vaš dom naselila optimizem in energija.

Vdahnite svojemu domu življenje z abstraktnimi slikami Dovido.

PREVERITE ŠE PREOSTALO PONUDBO TAPET, NALEPK IN SLIK DOVIDO.

Privoščite svojemu domu košček narave

Dovido | Foto:

Ste ljubitelji živali? Pokažite svojo ljubezen do živali s pomočjo slik živali. V ponudbi slik Dovido boste našli eksotične in divje živali: velike mačke, krokodile, zebre, žirafe, slone in opice, ki so ponazorjeni tako v popart stilu kot street art obliki.

Dovido | Foto:

Ne pozabite, da se tudi gozdovi lahko ponašajo s prečudovitimi živalmi. Dovido ima na voljo slike divjadi, volkov, labodov, vse to tudi v črno-beli izvedbi. Del ponudbe so tudi slike ptic, konjev in domačih živali. Slike živali se bodo odlično podale v vašo dnevno sobo in vnesle pridih narave tudi v vašo gorsko kočo. Prebudite svoj interjer s slikami živali, ki bodo navdušile prav vsakega.

Dovido | Foto:

Naredite prostor v svojem domu za človekove najboljše prijatelje – oglejte si slike živali Dovido.

 

Kako pravilno obesiti sliko?

Dovido | Foto:

Umetnik sliko naredi, vi jo kupite in je potem ne znate pravilno umestiti na steno, s tem pa slika izgubi nekaj svoje sporočilnosti. To, kako sliko obesimo na steno, je pomembno tako kot sama slika. Z napačno postavljeno sliko se poruši ravnovesje elementov v prostoru, kar vpliva na počutje in dojemanje prostora.

Najbolje je, da slike obesimo v višino oči. Pazimo, da premajhne slike ne obesimo na veliko prazno steno in, obratno, da prevelikega umetniškega dela ne postavimo na majhno površino. Če imamo več različnih velikosti slik, najprej postavimo največjo in okrog nje primerno razporedimo manjše.

 

Ne spreglejte