Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
14. 7. 2014,
19.57

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

omara urejanje doma

Ponedeljek, 14. 7. 2014, 19.57

8 let

Imate v omarah premalo prostora? Nič hudega.

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Stanovanje s premalo prostora v omarah za vsa oblačila in čevlje se lahko sprva zdi prava groza. A z nekaj iznajdljivosti in reorganizacije vse skupaj niti ni tako strašno.

Z nekaj ustvarjalnosti je mogoče preprosto in estetsko rešiti težavo pomanjkanja prostora za shranjevanje oblačil in čevljev v omarah.

Uporabite police Ste med velikimi ljubitelji čevljev, ki jih v predsobi ne morete več spraviti v za to namenjeno omaro? Nič ne bo narobe, če jim boste namenili še nekaj polic in jih tako razporedili na bolj vidnem mestu. Nič ne bo moteče, četudi bodo police v dnevni sobi.

Zavesa bo prostoru dala novo vlogo Zagotovo se kje v stanovanju najde kakšen majhen del prostora, ki še ni dobil svoje prave vloge. Pa naj bo to kakšen kot, s steno zaprt obok ali kaj podobnega. Nič lažjega – vanj namestite stojalo za čevlje, pred njim pa s stropa obesite zaveso. Na tak način boste nepričakovano dobili nov prostor za shranjevanje.

Prosto stoječi obešalnik Prosto stoječi obešalnik, na kolescih ali brez. Kakorkoli, zagotovo bo rešil zagato s prostorom v omari. Postavite ga lahko v spalnico, dnevno sobo ali v predsobo. Ne bo le praktičen, v dom bo prinesel tudi sproščen občutek. Na njem pa si tedensko lahko menjavate oblačila.

Pohištvo z dvojno rabo Ste pomislili na taburet, ki je primeren tudi za shranjevanje? Nič lažjega, samo zadrgo podprete in pod sedež lahko spravite, kar vas je volja.

Oblačila pod posteljo V prostorih z dokaj visokimi stropi in manjšo površino se vedno obnese galerija. Na njej si lahko uredite spalnico ali delovni prostor, pod njo pa bo tako še prostor za druge stvari. Del lahko namenite tudi shranjevanju oblačil.

Ne spreglejte