Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
18. 3. 2019,
8.00

Osveženo pred

2 meseca, 3 tedne

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Makita Vrt Vrt PR članek

Ponedeljek, 18. 3. 2019, 8.00

2 meseca, 3 tedne

Brez hrupa in onesnaževanja

Oglasno sporočilo
Makita

Vsak dober vrtnar ve, da je za hitro in učinkovito delo na vrtu zelo pomembno dobro in zanesljivo orodje. Na tržišču lahko najdemo širok nabor orodij za različna opravila na vrtu.

Ker imajo bencinska orodja emisije in so hrupna, orodja na elektriko pa imajo omejen doseg, glede na dolžino kabla, je logična izbira baterijsko oziroma akumulatorsko orodje. Razvoj kakovostnih in zmogljivih brezkrtačnih motorjev botruje veliki zmogljivosti, ki se kosa z bencinskim ali električnim programom ter v nekaterih primerih celo preseže postavljene standarde.

Akumulatorsko orodje je visoko zmogljivo in enostavno za uporabo in namenjeno vsem kategorijam uporabnikov (moški, ženske, starejši, mlajši). Takšno orodje je idealno tako za domačo kot tudi profesionalno uporabo, na domačem vrtu ali v urbanem okolju.

Isti akumulator za ves nabor akumulatorskega orodja

Nakup akumulatorskega orodja uporabnikom omogoča uporabo istega akumulatorja na širokem izboru ne samo akumulatorskega vrtnega orodja, ampak tudi na preostalem asortimentu akumulatorskega orodja. Kupcem je omogočen nakup golega orodja, brez akumulatorjev in polnilnika.

To je priročno za uporabnike, ki že uporabljajo LXT ali CXT akumulatorsko platformo, saj so akumulatorji in polnilniki združljivi z vsemi orodji znotraj posamezne platforme. S tem se izognejo stroškom nakupa dodatnih akumulatorjev in polnilnikov. Preostali lahko orodje kupijo v kompletu s takšnimi akumulatorji, kot jih potrebujejo (izbor akumulatorjev različnih kapacitet omogoča različno avtonomijo delovanja).

Možnosti je tako rekoč neskončno in vsak uporabnik lahko najde najugodnejšo kombinacijo, ki ustreza potrebam in željam.

Prelistajte katalog Akumulatorski vrtni program 2019.

Orodje za ureditev celotne okolice hiše

V akumulatorski izvedbi je na voljo širok asortiment orodja za ureditev celotne okolice hiše. Med različnimi modeli zmogljivih in učinkovitih kosilnic, primernih za košnjo različno velikih travnatih površin, bo vsak uporabnik našel primerno kosilnico. Ravno tako je na voljo širok izbor kos, ki ustrezajo različnim terenom ter zahtevnosti košnje.

Poleg travnika je treba urediti tudi žive meje, grmičevje ter drevesa, uporabnik si lahko tu pomaga z različnimi modeli škarij za živo mejo ter travo. Za obrezovanje dreves in trt pa so idealne akumulatorske škarje, ki zagotavljajo gladek rez brez napora pri rezanju, udoben nahrbtnik za shranjevanje akumulatorjev pa omogoča nemoteno delo. Za zahtevnejša dela so uporabnikom na voljo različni modeli akumulatorskih verižnih žag, ki so po moči primerljive bencinskim žagam v istem razredu. Kot nalašč za čiščenje travnikov dovozov in poti, pospravljanje po obrezovanju živih mej, so tihi in lahki puhalniki, z močnim potiskom zraka bodo kos tudi mokrim in težkim delcem.

Več različnih orodij v enem

Makita | Foto:

Velikokrat so želje uporabnika, da bi imel samo eno orodje za več različnih opravil. Akumulatorska multifunkcijska glava s širokim naborom nastavkov omogoča enostavno opravljanje različnih del – od košnje, žaganja, striženja, krtačenja, pometanja in kultiviranja. Vse to z enostavno menjavo nastavkov.

Pri delu na vrtu in okolici je nepogrešljiva samokolnica - akumulatorska samokolnica, ki s pomočjo 18 V akumulatorja pomaga pri potiskanju težkih bremen s transportno podlogo (vedro ali mrežasta podloga), glede na namen transporta. Samokolnica omogoča obremenitev do 130 kilogramov in transport pri 12-stopinjskem naklonu.

Izredno tiho in okolju prijazno akumulatorsko orodje bo z odličnimi rezultati navdušilo še tako zahtevnega uporabnika.

Prelistajte katalog Akumulatorski vrtni program 2019.


Naročnik oglasnega sporočila je Makita d. o. o.

Ne spreglejte