SiolNET.
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Spoznala boš visokega, temnega tujca (You Will Meet a Tall Dark Stranger)

3

termometer

Blesteča igralska zasedba v romantični komediji genialnega Woodyja Allena, ki na ciničen način prikaže, kako preprosto nam lastne iluzije prekrižajo pot.

Režija: Woody Allen Igrajo: Naomi Watts, Josh Brolin, Anthony Hopkins, Antonio Banderas, Freida Pinto, Pauline Collins Žanr: Romantična komedija Dolžina: 94 minut IMDb: 6,3/10

Zgodba spremlja dva poročena para, Alfieja in Heleno ter njuno hčer Sally in njenega moža Roya, ki jih strasti, ambicije in strahovi spravljajo na rob pameti. Potem ko Alfie zapusti Heleno zaradi mladostne ljubezni in dekleta svobodnega duha Charmaine, se tudi Helena odpove razumnosti in zaupa dvomljivemu nasvetu šarlatanske jasnovidke. Nesrečno poročena Sally se zaljubi v čednega lastnika umetniške galerije Grega, medtem ko se nevrotični pisatelj Roy, ki še vedno čaka odgovor založbe na poslani rokopis, zagleda v Dio, skrivnostno mlado žensko iz sosednje stavbe. Kljub prizadevanjem vseh, da bi rešili svoje težave s praznimi upi in neuresničljivimi načrti, jih to pelje le v glavobol, nerazumnost in čez nevarne čeri v usodne vode.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin